Home

Visa обяви партньорство с Tangem, за да пусне крипто карта за разплащания

09.07.2024 19:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Visa обяви партньорство с Tangem, за да пусне крипто карта за разплащания

Tangem, известен доставчик на крипто портфейли, си сътрудничи с Visa, за да пусне иновативна платежна карта.

Tangem Wallet е студен портфейл във формата на карта, който позволява на потребителите да съхраняват, купуват, прехвърлят и разменят над 60,00 криптовалути и дигитални активи.

Това партньорство съчетава най-съвременната технология за хардуерни портфейли на Tangem с обширната мрежа от търговци и платежна инфраструктура на Visa.

Андрей Куренних, съосновател и главен изпълнителен директор на Tangem, обясни, че новата разплащателна карта предлага “решение две в едно“, което обединява практичността на стандартна банкова карта със стабилните характеристики на крипто портфейл за самостоятелно попечителство.

Този иновативен подход е предназначен да запълни пропастта между конвенционалното банкиране и разширяващата се сфера на дигиталните валути, като предостави на потребителите контрол и сигурност за техните криптоактиви.

Основни характеристики на новата платежна карта на Tangem

  • Сигурно съхранение: Картата разполага с вграден чип, който съхранява безопасно частни ключове, предпазвайки я от неоторизиран достъп и киберзаплахи.
  • Удобни транзакции: Потребителите могат безпроблемно да правят покупки със своите баланси в криптовалута или стабилни монети при всеки търговец, приемащ Visa, като по Обширна поддръжка на активи: Портфейлът на Tangem поддържа над 6,000 криптовалути и дигитални активи, което позволява на потребителите да управляват, купуват, печелят, прехвърлят и обменят безпроблемно своите активи.
  • Удобен за потребителя дизайн: Картата предлага прост и достъпен интерфейс, предназначен да направи управлението на дигитални активи лесно както за начинаещи, така и за опитни потребители.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Финтех Новини

Visa и Wirex създават нова ера в областта на Web3 платежните решения

Wirex, водещо финансово Web3 приложение, влезе в заглавията на вестниците с новото си партньорство с Visa, основен играч в глобалната платежна технология.

16.07.2024 7:00 1мин. четене

Ripple беше призната за една от най-добрите финтех компании

В проучване, проведено в сътрудничество с американския канал за бизнес новини CNBC и глобалната база данни за отраслова статистика Statista, базираната в САЩ технологична компания Ripple бе обявена за една от 250-те най-добри финтех компании на 2024 г. в категорията “дигитални активи”.

15.07.2024 15:30 1мин. четене

Apple открива NFC технологията на iPhone след споразумение с ЕС

Apple избегна сериозни глоби от страна на Европейската комисия, като се съгласи да предостави своята технология за NFC чипове, която е от решаващо значение за безконтактните плащания с iPhone, на доставчици от трети страни.

12.07.2024 15:30 1мин. четене

Mastercard обяви ново партньорство с блокчейн компания

Mastercard интегрира своя приложен програмен интерфейс (API) за откриване на сметки с Alchemy Pay, подобрявайки функциите за сигурност и контрол на риска за решенията конвертиране на крипто към фиат и обратно на Alchemy Pay.

11.07.2024 21:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.