НАЧАЛО Биткойн

Вижте прогнозата на трейдър купил Биткойн на $1

ноември 27, 2022 20:02 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Вижте прогнозата на трейдър купил Биткойн на $1

Давинчи Джереми, ранен любител на криптовалутите и водещ на канала davincij15 в YouTube, прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) ще нарасне десет пъти през следващия бичи пазар, но предупреждава, че преди това може да се срине още повече.

Мисля, че най-накрая ще видим $100,000… Мисля, че ще направим поне 10x от дъното„, каза Давинчи на 25 ноември в интервю за Kitco news. Запитан от Дейвид Лин от Kitco дали прогнозите му тогава означават, че Биткойн ще трябва да падне до $10,000, той отговори, че „вероятно ще видим $12,000„.

Един от най-ранните ивнеститори

Джереми става популярен с известния си цитат „I Told You So“, след като през 2011 г. призова хората да закупят Биткойн, когато той се продаваше за под $1 за BTC.

По време на интервюто той заяви, че интересът му към Биткойн е започнал през март 2011 г., когато един от абонатите му го помолил да разгледа уебсайта на Биткойн. Въпреки че първоначално е бил притеснен, че ще бъде измамен, гледната му точка към блокчейн мрежата се е променила, след като се е задълбочил в проучванията си.

Прочетох изходния код и осъзнах – о, Боже мой, това ще проработи„, сподели той.

По думите му той се влюбил в Биткойн, след като осъзнал, че вече имаме парична система, която правителството не може да спре, и можете да прехвърляте богатство на всеки по света незабавно, без нуждата от посредник.

От време на време се появява нещо, което прави бедните хора богати, защото са го купили много евтино – това е едно от тях„, добави Давинчи, описвайки защо е решил да закупи Биткойн. По-нататък той описва как молбите му към хората да закупят най-голямата криптовалута в света по пазарна капитализация са останали без внимание.

Той си спомня първото видео за Биткойн, което не е получило особено внимание, тъй като хората са говорили само за злато и сребро.

Изключителни печалби

Един BTC, закупен на цената от $1 от Джереми през 2013 г., би поскъпнал с 6,878,800% към 10 ноември 2021 г., когато цената достигна исторически връх от $68,789. След достигането на ATH обаче Биткойн рязко се отдръпна през последната година поради различни макроикономически фактори, както и поради спада на ликвидността в криптосектора.

Коментирайки спада на криптопазара, Давинчи отбеляза още, че крипто зимата вероятно може да се проточи до 2024 г., което предполага, че следващия подем ще започне след халвинг събитието на Биткойн.

Към момента на писане на статията BTC се търгува на цена от $16,530. На този етап флагманската криптовалута остава с над 75% под най-високата си стойност за всички времена.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Какви са настроенията на пазара в момента?

С края на януари инвеститорите започват да проявяват признаци на алчност към криптовалутите, каквито не са наблюдавани от повече от година, по данни на Coinglass.

януари 31, 2023 7:01 2 мин. четене

Биткойн: „Очаква ни дълга година“, твърди Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен разгледа историческото движение на цената на Биткойн (BTC) с цел да разбере какво може да предстои.

януари 30, 2023 20:00 2 мин. четене

Ще има тест за Биткойн преди да се изстреля – макроикономически експерт

Икономическият експерт Лин Олдън твърди, че макроикономическите условия подсказват за по-нататъшни ръстове на Биткойн (BTC) през следващите няколко месеца.

януари 30, 2023 14:10 2 мин. четене

Цената на Биткойн в Нигерия достигна $38,700

Цената на Биткойн в Нигерия се покачи до доста над нивата на световния пазар на фона на продължаващите усилия на централната банка да тласне гражданите си към дигитални пари.

януари 30, 2023 12:06 2 мин. четене