НАЧАЛО Алткойни

Вижте какво показва този aлгоритъм за цената на Cardano

декември 2, 2022 19:49 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Вижте какво показва този aлгоритъм за цената на Cardano

Въпреки че беше засегната подобно на останалата част от пазара от последиците от срива на FTX, Cardano (ADA) все още е сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация.

По-конкретно в момента актива е на девето място по пазарна капитализация и в крипто сектора се появи мнение, че актива може да увеличи стойността си с над 30% до края на месеца. Мнението е изградено според алгоритъма за прогнозиране на цените, базиран на PyTorch, който използва рамка за машинно обучение с отворен код. 

Алгоритъмът прогнозира, че до 31 декември 2022 г. ADA ще се търгува на цена от $0.43, което представлява около 32% увеличение спрямо цената ѝ от около $0.31 към момента на писане на статията. 

Въпреки че не е съвършена прогноза за бъдещите стойности, моделът, обхващащ периода демонстрира относителна точност до внезапния пазарен срив на стабилната монета TerraUSD (UST).

Тъй като пазарът на криптовалути напоследък показва признаци на възстановяване, инвеститорите в индустрията гледат към представянето на активи като ADA, за да направят прогнози за цената му през следващия месец.

Както споменахме към момента на писане на статията ADA се търгува за около $0.31, а общата пазарна капитализация възлиза на около $10.9 милиарда. 


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Това може да най-голямата заплаха за Биткойн (BTC)


Индикаторите за технически анализ на Cardano на 1-дневните метрики остават относително мечи, тъй като обобщението им стои в позиция „продава“ на 12, при 4 показва „купува“ и „неутрално“ при 10.

Това обобщение е взето от пълзящите средни, които са в позиция „силна продажба“ при 11, „покупка“ при 3 и „неутрална“ при 1. От друга страна, осцилаторите са малко по-оптимистично настроени, тъй като стоят в зоната на при 1 „купува“ , 9 при „неутрална“ и 1 при „продава„.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aptos (APT) има повече потенциал от Solana (SOL) – Coin Bureau

Блокчейн протоколът от първи слой Aptos (APT) набира инерция, превръщайки се в един от най-добре представящите се алткойни на криптопазара.

февруари 7, 2023 16:37 2 мин. четене

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

февруари 6, 2023 17:00 2 мин. четене