НАЧАЛО Алткойни

Вижте какво показва този aлгоритъм за цената на Cardano

02.12.2022 19:49 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Вижте какво показва този aлгоритъм за цената на Cardano

Въпреки че беше засегната подобно на останалата част от пазара от последиците от срива на FTX, Cardano (ADA) все още е сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация.

По-конкретно в момента актива е на девето място по пазарна капитализация и в крипто сектора се появи мнение, че актива може да увеличи стойността си с над 30% до края на месеца. Мнението е изградено според алгоритъма за прогнозиране на цените, базиран на PyTorch, който използва рамка за машинно обучение с отворен код. 

Алгоритъмът прогнозира, че до 31 декември 2022 г. ADA ще се търгува на цена от $0.43, което представлява около 32% увеличение спрямо цената ѝ от около $0.31 към момента на писане на статията. 

Въпреки че не е съвършена прогноза за бъдещите стойности, моделът, обхващащ периода демонстрира относителна точност до внезапния пазарен срив на стабилната монета TerraUSD (UST).

Тъй като пазарът на криптовалути напоследък показва признаци на възстановяване, инвеститорите в индустрията гледат към представянето на активи като ADA, за да направят прогнози за цената му през следващия месец.

Както споменахме към момента на писане на статията ADA се търгува за около $0.31, а общата пазарна капитализация възлиза на около $10.9 милиарда. 


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Това може да най-голямата заплаха за Биткойн (BTC)


Индикаторите за технически анализ на Cardano на 1-дневните метрики остават относително мечи, тъй като обобщението им стои в позиция “продава” на 12, при 4 показва “купува” и “неутрално” при 10.

Това обобщение е взето от пълзящите средни, които са в позиция “силна продажба” при 11, “покупка” при 3 и “неутрална” при 1. От друга страна, осцилаторите са малко по-оптимистично настроени, тъй като стоят в зоната на при 1 “купува” , 9 при “неутрална” и 1 при “продава“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Рекордни приходи от такси в мрежата на Arbitrum след старта на LayerZero (ZRO)

Пускането на LayerZero (ZRO) на 20 юни значително увеличи таксите в мрежата на Arbitrum (ARB), което доведе до рекорден дневен приход от $3.43 милиона, отбелязвайки 16,680% увеличение спрямо предходния ден.

21.06.2024 19:30 2 мин. четене

Големите инвеститори разпродават меме криптовалутата Dogwifhat – какво следва за цената?

Големите притежатели на Dogwifhat (WIF), наричани често китове, предизвикаха спад в цената, като продадоха значителни части от притежанията си. 

21.06.2024 18:34 2 мин. четене

Алткойн сезонът ще започне по-рано според този фундаментален индикатор

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на компанията за блокчейн анализи CryptoQuant, сподели гледната си точка за алткойните, тъй като се очертава потенциалното одобрение на спот Етериум ETF за американските пазари.

21.06.2024 16:30 1 мин. четене

Крипто пазарът на червено – корекцията на Биткойн продължава

Въпреки скорошните наченки на възстановяване, Биткойн продължава фазата на корекция, повличайки със себе си по-голямата част от пазара на криптовалути.

21.06.2024 12:59 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.