НАЧАЛО Алткойни

Вижте какво показва този aлгоритъм за цената на Cardano

декември 2, 2022 19:49 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Вижте какво показва този aлгоритъм за цената на Cardano

Въпреки че беше засегната подобно на останалата част от пазара от последиците от срива на FTX, Cardano (ADA) все още е сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация.

По-конкретно в момента актива е на девето място по пазарна капитализация и в крипто сектора се появи мнение, че актива може да увеличи стойността си с над 30% до края на месеца. Мнението е изградено според алгоритъма за прогнозиране на цените, базиран на PyTorch, който използва рамка за машинно обучение с отворен код. 

Алгоритъмът прогнозира, че до 31 декември 2022 г. ADA ще се търгува на цена от $0.43, което представлява около 32% увеличение спрямо цената ѝ от около $0.31 към момента на писане на статията. 

Въпреки че не е съвършена прогноза за бъдещите стойности, моделът, обхващащ периода демонстрира относителна точност до внезапния пазарен срив на стабилната монета TerraUSD (UST).

Тъй като пазарът на криптовалути напоследък показва признаци на възстановяване, инвеститорите в индустрията гледат към представянето на активи като ADA, за да направят прогнози за цената му през следващия месец.

Както споменахме към момента на писане на статията ADA се търгува за около $0.31, а общата пазарна капитализация възлиза на около $10.9 милиарда. 


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Това може да най-голямата заплаха за Биткойн (BTC)


Индикаторите за технически анализ на Cardano на 1-дневните метрики остават относително мечи, тъй като обобщението им стои в позиция “продава” на 12, при 4 показва “купува” и “неутрално” при 10.

Това обобщение е взето от пълзящите средни, които са в позиция “силна продажба” при 11, “покупка” при 3 и “неутрална” при 1. От друга страна, осцилаторите са малко по-оптимистично настроени, тъй като стоят в зоната на при 1 “купува” , 9 при “неутрална” и 1 при “продава“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.