НАЧАЛО Финтех

Верига супермаркети в Украйна ще използва Binance за крипто плащания

септември 18, 2022 7:45 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Верига супермаркети в Украйна ще използва Binance за крипто плащания

В петък Binance обяви, че са остановили партньорски отношения с украинската верига супермаркети VARUS, като заяви, че ще даде възможност за плащания с криптовалута при покупки на хранителни стоки чрез своя портфейл Binance Pay.

Магазинът за хранителни стоки е една от най-големите компании в Украйна с над 111 магазина в 28 града в цялата страна. Компанията заяви, че това партньорство ще позволи на клиентите ѝ да получат достъп до незабавни плащания в криптовалута и бърза доставка в 9 града в Украйна, а именно: Киев, Днепър, Камянске, Криви Рих, Запорожие, Бровари, Никопол, Вишород и Павлоград.

Компаниите обявиха и “промоционален награден фонд”, при който клиентите, които поръчат нещо от програмата VARUS Delivery на стойност над 500 UAH и платят с Binance Pay, ще бъдат възнаградени със 100 UAH.

Преди месец украинската компания за POS и криптоплащания, наречена Whitepay, пусна нова програма, която позволява на украинците да купуват електроника и други продукти с криптовалута.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Поръчай карта Binance за шанс да спечелиш 5BNB


При участието си в тазгодишната среща на върха Kyiv Tech Summit, която се проведе на 6-9 септември в Украйна, основателят на Ethereum Виталик сподели, че:

Украйна може да се превърне в следващия център на Web3.

Той добави:

Една страна може да се превърне в Web3 хъб, ако нейните граждани се интересуват активно от тази технология и решат да дадат съществен принос за нейното развитие”, добави Бутерин. “Украйна има както възможностите, така и решимостта да го направи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Финтех Новини

Google Bard: Бъдещ ценови потенциал на XRP

Едно от последните постижения в тази област е Google Bard, който вече се използва за генериране на прогнози за движението на цените на различни криптовалути.

юни 1, 2023 7:00 2 мин. четене

Банката на Брикс емитира облигации на стойност 8.5 милиарда юана

Новата банка за развитие (NDB), създадена от страните от БРИКС, успешно емитира облигации на стойност 8.5 милиарда юана ($1.2 милиарда) на китайския междубанков пазар на облигации.

юни 1, 2023 6:00 2 мин. четене

Binance предполагаемо в процес на съкращения

Множество източници са потвърдили пред WuBlockchain, че една от най-големите крипто борси в света, Binance, е започнала съкращения на персонала, въпреки че точният процент на съкращенията остава неясен.

май 31, 2023 21:00 2 мин. четене

Рестриктивните правила за криптовалутите в САЩ са в полза на Китай според директора на Coinbase

Главният изпълнителен директор на Coinbase, Брайън Армстронг предупреди за потенциалните последици от рестриктивните политики за криптовалутите в САЩ, предполагайки, че държави като Китай в крайна сметка биха могли да получат предимство.

май 31, 2023 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.