НАЧАЛО Финтех

Верига супермаркети в Украйна ще използва Binance за крипто плащания

септември 18, 2022 7:45 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Верига супермаркети в Украйна ще използва Binance за крипто плащания

В петък Binance обяви, че са остановили партньорски отношения с украинската верига супермаркети VARUS, като заяви, че ще даде възможност за плащания с криптовалута при покупки на хранителни стоки чрез своя портфейл Binance Pay.

Магазинът за хранителни стоки е една от най-големите компании в Украйна с над 111 магазина в 28 града в цялата страна. Компанията заяви, че това партньорство ще позволи на клиентите ѝ да получат достъп до незабавни плащания в криптовалута и бърза доставка в 9 града в Украйна, а именно: Киев, Днепър, Камянске, Криви Рих, Запорожие, Бровари, Никопол, Вишород и Павлоград.

Компаниите обявиха и „промоционален награден фонд“, при който клиентите, които поръчат нещо от програмата VARUS Delivery на стойност над 500 UAH и платят с Binance Pay, ще бъдат възнаградени със 100 UAH.

Преди месец украинската компания за POS и криптоплащания, наречена Whitepay, пусна нова програма, която позволява на украинците да купуват електроника и други продукти с криптовалута.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Поръчай карта Binance за шанс да спечелиш 5BNB


При участието си в тазгодишната среща на върха Kyiv Tech Summit, която се проведе на 6-9 септември в Украйна, основателят на Ethereum Виталик сподели, че:

Украйна може да се превърне в следващия център на Web3.

Той добави:

Една страна може да се превърне в Web3 хъб, ако нейните граждани се интересуват активно от тази технология и решат да дадат съществен принос за нейното развитие“, добави Бутерин. „Украйна има както възможностите, така и решимостта да го направи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Финтех Новини

Кредиторите подкрепят плана за реструктуриране на CoinFlex

Кредиторите на CoinFlex подкрепиха плановете за преструктуриране на крипто борсата в първите часове на гласуването.

септември 26, 2022 8:05 1 мин. четене

Краят е тук, предупреждава Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки – авторът на книгата за лични финанси „Богат татко, беден татко“ – отново сподели коментари за влошените икономически обстоятелства. 

септември 25, 2022 19:49 1 мин. четене

Пентагонът ще търси заплахи за националната сигурност в крипто пространството

Според доклад, публикуван в петък от The Washington Post, Пентагонът, централата на Министерството на отбраната на САЩ, е стартирал нова програма за преглед на различни криптовалути и определяне на заплахите, които те могат да представляват за националната сигурност.

септември 25, 2022 14:26 1 мин. четене

Какво може да сложи края на крипто зимата, според Чарлз Хоскинсън

Създателят на Cardano (ADA) твърди, че е открил катализатора, който ще сложи край на крипто зимата и ще предизвика масивно рали в цялата индустрия.

септември 25, 2022 11:55 1 мин. четене