НАЧАЛО Прессъобщения

Великобритания “затяга примката” около крипто борсите. Кои са големите печеливши и губещи?

октомври 31, 2023 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Великобритания “затяга примката” около крипто борсите. Кои са големите печеливши и губещи?

Великобритания обяви намерението си да наложи строги регулации върху дейността на крипто борсите, в опит да ограничи тяхното влияние на пазара.

Предвижда се тези промени да влязат в сила през 2024 година, което без съмнение ще доведе до промени в динамиката на крипто пазара не само в Обединеното кралство, но и в глобален мащаб..

От победителите в тази нова регулаторна среда ще са стейбълкойните, които вероятно ще получат широко признание и ще се използват все по-често като предпочитан начин на разплащане и съхранение на стойност. От друга страна, нови криптовалути като Bitcoin Minetrix имат потенциал да наберат популярност, тъй като те се стремят да бъдат използвани по предназначение и да предложат иновативни решения, които отговарят на нуждите на потребителите в условията на затегнатите регулации.

По-малко посредници, по-високи награди за инвеститорите и по-малък риск за капитала

По-малко посредници в инвестиционния процес означава по-високи награди за инвеститорите и по-малък риск за техния капитал. Това е концепцията, която Bitcoin Minetrix прилага като Биткойн форк. Основната цел на проекта е да добива Биткойн в облачното пространство, което дава възможност за максимална оптимизация и ефективност.

Екипът на Bitcoin Minetrix е ангажиран с избора на надеждни партньори, които ще подкрепят тяхната мисия. От дълго време крипто борсите са обект на критика заради високите такси и комисиони, които вземат от своите клиенти, в резултат на което много законодателства започнаха да предприемат действия.

Неотдавнашният случай с FTX беше показателен в този аспект – с него стана ясно, колко важно е инвеститорите да бъдат информирани и защитени от потенциални измами. Bitcoin Minetrix идва като решение на този проблем, като предлага по-директен и прозрачен подход към добива на криптовалути, който поставя интересите на инвеститорите на първо място.

Как работи Stake-To-Earn концепцията на Bitcoin Minetrix?

Stake-To-Earn е иновативен подход в крипто индустрията, който Bitcoin Minetrix прилага, за да увеличи атрактивността и стойността на своите услуги за инвеститорите.

  1. Основни принципи: На първо място, Stake-To-Earn в Bitcoin Minetrix се базира на идеята, че инвеститорите заключват (стейкват) своите токени в платформата в замяна на обещание за бъдещи награди. Това е различно от традиционните методи на добив, тъй като не изисква инвеститорите да изразходват ресурси или енергия за обработка на транзакции.
  2. Процес на стейкинг: Инвеститорите изпращат своите токени на специален адрес на платформата. Тези токени остават “заключени” за определен период, през който те генерират доход за своя собственик на база предварително фиксирана лихвена ставка.
  3. Награди и доходи: Възнагражденията се генерират на база количеството стейкнати токени и дължината на периода на стейкинг. Така че колкото повече токени стейквате и колкото по-дълго ги задържите, толкова по-големи ще бъдат вашите награди.
  4. Прозрачност и сигурност: Bitcoin Minetrix акцентира върху прозрачността и сигурността. Всички транзакции и награди могат да бъдат проследени в блокчейна, а системата е проектирана така, че да минимизира рисковете от измами или злоупотреби.
  5. Повече от само доходи: Освен че генерират доходи, стейкнатите токени в Bitcoin Minetrix действат като гласове в екосистемата на платформата. Така инвеститорите могат да участват в решения относно бъдещите посоки на проекта.
  6. Ликвидност и достъпност: Въпреки че токените са стейкнати, Bitcoin Minetrix е разработил механизми, чрез които инвеститорите могат да освободят част или всички свои токени, ако се налага, без да губят цялата си активна награда.

Stake-To-Earn концепцията на Bitcoin Minetrix представлява иновативен начин за генериране на пасивен доход в крипто света. Тя комбинира преимуществата на стейкинга с прозрачността и сигурността на блокчейн технологията, като предоставя на инвеститорите възможност да участват активно в развитието на платформата.

Прогноза на цената на Bitcoin Minetrix за 2023

Bitcoin Minetrix е платформа, която наскоро привлече вниманието на много инвеститори и анализатори на крипто пазара. Някои експерти смятат, че в момента е идеален шанс за инвеститорите да закупят $BTCMTX токени на атрактивна цена.

Някои анализатори, изучаващи пазарните трендове и потенциала на проекта, предполагат, че цената на $BTCMTX може да увеличи своята стойност с до 300% през следващите месеци. От друга страна, моделите на ChatGPT предсказват дори по-амбициозен скок – увеличение с до 20 пъти от текущата стойност на токена.

Този оптимизъм се подкрепя от факта, че Bitcoin Minetrix вече е успял да събере инвестиции на стойност над $2.84 милиона, което подчертава вярата на инвеститорската общност в бъдещето на проекта.

И все пак, както често казваме, успехът принадлежи на тези, които го намират отрано.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.