НАЧАЛО Прессъобщения

ChatGPT предсказва кои криптовалути могат да скочат с 20Х до края на 2023 година

октомври 30, 2023 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ChatGPT предсказва кои криптовалути могат да скочат с 20Х до края на 2023 година

ChatGPT е един от най-използваните инструменти в световен мащаб, като немалко инвеститори търсят съдействие от него, за да анализират крипто пазарите и да видят кои криптовалути предлагат най-голяма възвръщаемост и къде могат да генерират пасивен доход.

Въпросът е обаче и как се използва популярният инструмент на OpenAI и кои криптовалути да се “потърсят”.

Затова и в статията ще разгледаме анализ на токените, които могат да донесат огромна доходност на своите инвеститори като Bitcoin Minetrix.

Какво мисли ChatGPT за Bitcoin, Ethereum и Solana?

Днешният пазар на криптовалути разполага с общ капитал от $1.28T, като отчита 1.11% нарастване за последния ден. Водещата криптовалута, Bitcoin (BTC), в момента се търгува на около $34,673. Въпреки че цената й се колебае между $34K и $35K, анализаторите считат, че има потенциал да пробие $40,000 през декември, вероятно около 3-ти.

Ethereum (ETH), втората по големина криптовалута по пазарна капитализация, също показва стабилност. С цена от $1,816 и стабилен ръст, много анализатори очакват Ethereum да достигне отметка от $2,000 през ноември, около 15-ти.

Интересен е ръстът на Solana (SOL), която през последния месец е скочила с над 72%. ChatGPT смята, че Solana разполага с най-голям потенциал за растеж в момента. Тази криптовалута продължава да привлича инвеститорите със своите иновации и възможности, които предлага.

Освен главните играчи, трябва да обърнем внимание и на други криптовалути, които се изкачват в класациите. Polygon (MATIC) например, води списъка на трендовите криптовалути за деня.

ChatGPT смята, че Bitcoin Minetrix ще е най-големият победител от ситуацията.

Bitcoin Minetrix e нов Биткойн форк, който цели да реформира облачния добив или така наречения “клауд майнинг”. От години, майнингът на криптовалути като Биткойн е изпълнен с предизвикателства – от необходимостта от мощна техника до високите сметки за електроенергия.

Един от основните проблеми в този сектор е липсата на прозрачност и наличието на много измамни платформи. Bitcoin Minetrix идва на помощ, като предлага решение на тези проблеми. Платформата се фокусира върху предоставяне на прозрачност и справедливо разпределение на добивните награди между всички свои участници.

Основната идея зад Bitcoin Minetrix е да предостави на инвеститорите възможност да участват в процеса на добив без директно да се ангажират с хардуерни ресурси. Вместо това, инвеститорите могат просто да заложат или “стейкнат” своите токени в платформата и да обменят тези токени срещу добивни кредити.

Този подход улеснява участието на широк кръг от хора, които иначе нямаха възможност или желание да инвестират в скъпа техника или да се занимават с техническите аспекти на добива на криптовалути. Така Bitcoin Minetrix демократизира добивната индустрия и я прави достъпна за всеки.

Как работи Stake-To-Mine на Bitcoin Minetrix?

Stake-To-Mine на Bitcoin Minetrix е иновативен подход, който комбинира концепцията на “стейкинг” с тази на традиционния добив на криптовалути. Този метод позволява на инвеститорите да участват в добива на Биткойн, без да се нуждаят от директно управление на хардуер или изплащане на скъпи сметки за ток. Ето как функционира:

  1. Залагане на токени: Инвеститорите залагат своите токени в платформата на Bitcoin Minetrix. Тези токени представляват “дял” в добивната операция.
  2. Обмен на кредити: След като са заложени токени, инвеститорите могат да ги обменят или “изгорят” в замяна на добивни кредити. Тези кредити отразяват дял от общата мощност на добивната операция.
  3. Добив на Биткойн: В зависимост от броя на добивните кредити, които инвеститорът притежава, той получава съответен дял от Биткойните, добити от платформата.
  4. Прозрачност и справедливост: Bitcoin Minetrix се ангажира да предоставя прозрачност във всеки етап на добивния процес. Инвеститорите могат да следят дейността и резултатите в реално време.
  5. Без необходимост от техника: Най-голямото предимство на Stake-To-Mine е, че инвеститорите не се нуждаят от лична добивна техника. Всичко се извършва от платформата на Bitcoin Minetrix, която наема и управлява необходимия хардуер.
  6. Автоматични награди: Веднъж участвайки в Stake-To-Mine, инвеститорите получават своите награди автоматично, в зависимост от броя на техните добивни кредити.

Stake-To-Mine на Bitcoin Minetrix представлява нова ера в крипто добива, като дава възможност на широк кръг от инвеститори да се възползват от наградите от добива на Биткойн, без да се сблъскват с техническите и финансови предизвикателства на традиционния добив.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.