НАЧАЛО Други

VanEck навлиза в метавселената с NFT колекция

май 3, 2022 17:18 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
VanEck навлиза в метавселената с NFT колекция

VanEck, инвестиционен посредник с над $82 милиарда активи под управление, разкри влизането си в метавселената, като пусна колекция от 1,000 NFT в понеделник.

VanEck Community NFT, която е базирана на мрежата Етериум, включва илюстрация на Александър Хамилтън, наречена „Hammy“, докато той пътува през времето и пространството в стремежа си да разбере минали, настоящи и бъдещи финансови политики. 

Базираната в Ню Йорк фирма за управление на инвестициите вярва, че ще може да покаже реалната полезност на дигиталните активи, както и да предостави форум за инвеститорите, за да научат повече за дигиталните активи чрез колекцията. Изявление в съобщението гласи:

„Нашият герой „Hammy“ ще бъде изключително ръководство за всеки, който се интересува да види как миналото, настоящето и бъдещето на финансите се разгръщат.“

Колекцията ще бъде разделена на обикновен токен (750), рядък (230) и легендарен (20). Всеки собственик на NFT ще има право да се възползва от няколко уникални предимства въз основа на тези три нива. Съоснователят на VanEck Community NFT Мат Барлет каза, че инициативата е предназначена да бъде дигитална членска карта, която ще предостави уникален достъп до различни събития и ще образова потребителите за крипто активите.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Биткойн е ‘ликвидна алтернатива на парите’, твърди Илон Мъск

Това развитие е по-малко от три седмици, след като Ян ван Ек, главен изпълнителен директор на VanEck, изрази вълнението си от „целия феномен на NFT“. Той твърди, че блокчейн технологията ще революционизира Уолстрийт, а регулаторните трудности стоят зад забавянето на приемането.

VanEck пусна няколко предложения за криптовалути. Миналата година мениджърът на активи влезна в светлините на прожектори, когато SEC отхвърли молбата на компанията за създаване на първия спот борсово търгуван фонд за Биткойн (BTC). Въпреки това, през ноември стартираха своя фючърсен Биткойн фонд в Съединените щати.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене

Крипто казиното Winz.io пусна собствена ротативка

Winz.io пуска собствена ротативка – Winz to the Moon.

август 11, 2022 13:21 1 мин. четене