НАЧАЛО Блокчейн

Важно съобщение за блокчейн от директора на Franklin Templeton

12.05.2024 19:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Важно съобщение за блокчейн от директора на Franklin Templeton

Президентът и главен изпълнителен директор на Franklin Templeton Джени Джонсън наскоро изнесе ключова реч на конференцията на Milken Global Institute в Бевърли Хилс, където подчерта трансформиращия потенциал на блокчейн технологията и сподели прозрения за променящия се инвестиционен пейзаж.

Джонсън формулира визия за бъдещето, в която борсово търгуваните фондове (ETF) и взаимните фондове преминават към блокчейн платформи, променяйки из основи инвестиционния процес.

Със статута на Franklin Templeton като глобален лидер в управлението на инвестиции, който може да се похвали с активи под управление, надхвърлящи $1.6 трилиона, Джонсън подчерта еволюцията на компанията от традиционно управление на активи към цялостен пакет от предложения, обхващащи институционални услуги, управление на благосъстоянието и алтернативни инвестиции.

В обръщението си Джонсън смело прогнозира, че блокчейн технологията все повече ще навлиза в инвестиционния пейзаж, което ще доведе до рационализиране на процесите и намаляване на оперативните разходи. Тя посочи като пример навлизането на Franklin Templeton в блокчейн със своя одобрен от SEC фонд на паричния пазар, подчертавайки повишаването на ефективността и намаляването на разходите, улеснени от технологията на разпределената счетоводна книга.

Освен това Джонсън обсъди потенциала на блокчейн за демократизиране на инвестиционните възможности, което дава достъп на инвеститорите на дребно до нови класове активи, като например незаменяеми токени (NFT). Признавайки регулаторните предизвикателства и свързаните с тях рискове в областта на дигиталните активи, тя подчерта значението на разумните инвестиционни стратегии и активното управление за навигация в този бързо развиващ се пейзаж.

Като цяло забележките на Джонсън хвърлиха светлина върху далновидния подход на Franklin Templeton към възприемането на блокчейн технологията и използването на нейния потенциал за подобряване на инвестиционните процеси и разширяване на достъпа до различни класове активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Децентрализиранта борса ShibaSwap премина през голяма актуализация

ShibaSwap, децентрализираният обмен в рамките на екосистемата Shiba Inu, значително се модернизира, като премина към блокчейна Shibarium.

18.05.2024 23:00 2 мин. четене

Ето кои са най-бързите крипто мрежи в света

В света на блокчейн скоростта е от значение. Колкото по-бързо мрежата може да обработва транзакции, толкова по-ефективна е тя.

18.05.2024 17:30 2 мин. четене

Чарлз Хоскинсън отново разпали общността на Cardano

Неотдавнашното съобщение на Чарлз Хоскинсън, заявявайки, че „Genesis идва“ предизвика вълнение в криптовалутната общност, намеквайки за предстоящото пускане на протокола Ouroboros Genesis за Cardano.

18.05.2024 0:00 2 мин. четене

Solana задмина Етериум и Polygon по скорост на транзакциите

В неотдавнашен доклад на CoinGecko се подчерта доминацията на Solana като най-бързия основен блокчейн. Със средна скорост от 1,504 транзакции в секунда (TPS), Solana превъзхожда Етериум 46 пъти и е над пет пъти по-бърза от Polygon, водещото решение за мащабиране на Етериум.

17.05.2024 17:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.