НАЧАЛО Алткойни

Важен момент за Hedera Hashgraph (HBAR) – очаква ли се възходяща инерция?

септември 2, 2023 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Важен момент за Hedera Hashgraph (HBAR) – очаква ли се възходяща инерция?

Hedera (HBAR) наскоро се сблъска със значително предизвикателство, когато срещна съпротива при ключов седмичен блок с мечи поръчки. 

Търгувайки се около границата от $0.05, тази точка се оказа сериозна бариера за монетата и тези, които искат да продават в светлината на настоящите мечи настроения.

Според неотдавнашен пазарен анализ, през последните няколко дни процентите на финансиране на HBAR последователно остават отрицателни. Тази неблагоприятна тенденция на фючърсния пазар допълнително подчертава трудностите, с които HBAR се сблъсква при възстановяването на цената си.

Към момента на писане на статията HBAR се търгува за около $0.049, което показва спад от 4% през последните 24 часа и около 12% през последната седмица.

Към мечите перспективи се прибавя и фактът, че само за последните пет дни (от 24 до 31 август) процентът на отворените позиции за HBAR е намалял от $27 милиона на $21 милиона. Този значителен спад показва намалено търсене на HBAR на фючърсния пазар, което потенциално окуражава продавачите да търсят допълнителни печалби.

Съдбата на HBAR остава взаимосвързана с представянето на Биткойн, а несигурността, произтичаща от забавянето на Комисията по ценните книжа и фондовете за търговия с ценни книжа (SEC) при одобряването на ETF, продължава да оказва натиск върху по-широкия пазар на криптовалути.

Неотдавна Биткойн се понижи под критичното ниво от $26,000, активът обаче възстанови значителна част от загубите си благодарение на благоприятното решение на американския съд по делото на Grayscale Investments срещу Комисията за ценни книжа и борси за Биткойн ETF.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.