НАЧАЛО Други

В най-тежкият си период, Биткойн все пак е по-популярен от Beyonce

юни 14, 2018 12:13 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
В най-тежкият си период, Биткойн все пак е по-популярен от Beyonce

Търсенето на Биткойн в Google е спаднало със 75 процента през 2018 г., но водещата криптовалута все още надминава известната поп звезда Бионсе в Google Trends, съобщи CNBC във вторник, 12-ти юни.

Биткойн анализатора Брайън Кели заяви пред „Futures Now“ на CNBC, че само по време на представянето на музикалния фестивал в Coachella през април този месец мегазвездата за малко засенчва Биткойн (BTC) по отношение на популярността на интернет търсенето през тази година.

Popularity of search terms “Beyonce” and “Bitcoin.”

Кели акцентира върху безспорният мечи крипто пазар през юни, подчертавайки някои ключови нива, за да гледате в краткосрочен план цените на Биткойн:

Това, което наистина търся, е някакво движение, скок от $ 6500. Всъщност нямаме обем и няма много катализатори, които виждам да се появят в много кратък срок … ако трябваше да търся друго ниво като краткосрочен търговец, бих погледнал нивото от $ 6,800, което действаше като съпротива през уикенда.

Според изчисленията на Кели, границата от $ 6,500 действа като фундаментално ниво на подкрепа при добива. Това предполага, че Биткойн миньорите трябва да актуализират своя хардуер почти на всеки 18 месеца, като разходите за добив до приблизително между $ 5,900 и $ 6,000.

„В много краткосрочен план, $ 6,800 изглеждат като опора за мен. На този пазар, като краткосрочен търговец бих предпочел да купя при минаването на границата от $ 6,800. „

Дори преди скорошното паданение на пазарите, анализаторът от Уолстрийт, който е и привърженик на биткойн, Ник Колас, породи тревога за признаци за намаляване на интереса към криптовалутата в интервю за CNBC в началото на май. Той посочи слаби показатели за обществения интерес, включително по-малко търсения на Биткойн в Google и слаб растеж на крипто портфейла.

Също през май, нов доклад за настоящото състояние на глобално приемане на крипто предполага, че „мнозинството от ранните крипто адаптатори вече са на борда“. Изследванията показват, че средно само 4% от хората, които не са притежавали собствено крипто, възнамеряват да инвестират през следващите 6 месеца.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Собственик на крипто компания почина преждевременно едва на 30-годишна възраст

Тиантян Куландър, съосновател на компанията Amber Group, доставчик на криптофинансови услуги на стойност $3 милиарда, почина в съня си на 23 ноември.

ноември 27, 2022 15:13 1 мин. четене

Събират ли потребителски данни от MetaMask?

Главният изпълнителен директор на ConsenSys и съосновател на Етериум – Джоузеф Любин заяви, че самостоятелният портфейл MetaMask, който ConsenSys разработва, не събира IP адреси.

ноември 27, 2022 14:04 1 мин. четене

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене

МВФ предупреждава Африка за рисковете от криптовалутите

Африка получи предупреждение от Международния валутен фонд (МВФ) за рисковете, които крие бързото приемане на крипто, изтъквайки, че само една четвърт от държавите в Субсахарска Африка са регламентирали официално криптовалутите.

ноември 26, 2022 17:03 1 мин. четене