НАЧАЛО Други

В най-тежкият си период, Биткойн все пак е по-популярен от Beyonce

юни 14, 2018 12:13 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
В най-тежкият си период, Биткойн все пак е по-популярен от Beyonce

Търсенето на Биткойн в Google е спаднало със 75 процента през 2018 г., но водещата криптовалута все още надминава известната поп звезда Бионсе в Google Trends, съобщи CNBC във вторник, 12-ти юни.

Биткойн анализатора Брайън Кели заяви пред „Futures Now“ на CNBC, че само по време на представянето на музикалния фестивал в Coachella през април този месец мегазвездата за малко засенчва Биткойн (BTC) по отношение на популярността на интернет търсенето през тази година.

Popularity of search terms “Beyonce” and “Bitcoin.”

Кели акцентира върху безспорният мечи крипто пазар през юни, подчертавайки някои ключови нива, за да гледате в краткосрочен план цените на Биткойн:

Това, което наистина търся, е някакво движение, скок от $ 6500. Всъщност нямаме обем и няма много катализатори, които виждам да се появят в много кратък срок … ако трябваше да търся друго ниво като краткосрочен търговец, бих погледнал нивото от $ 6,800, което действаше като съпротива през уикенда.

Според изчисленията на Кели, границата от $ 6,500 действа като фундаментално ниво на подкрепа при добива. Това предполага, че Биткойн миньорите трябва да актуализират своя хардуер почти на всеки 18 месеца, като разходите за добив до приблизително между $ 5,900 и $ 6,000.

„В много краткосрочен план, $ 6,800 изглеждат като опора за мен. На този пазар, като краткосрочен търговец бих предпочел да купя при минаването на границата от $ 6,800. „

Дори преди скорошното паданение на пазарите, анализаторът от Уолстрийт, който е и привърженик на биткойн, Ник Колас, породи тревога за признаци за намаляване на интереса към криптовалутата в интервю за CNBC в началото на май. Той посочи слаби показатели за обществения интерес, включително по-малко търсения на Биткойн в Google и слаб растеж на крипто портфейла.

Също през май, нов доклад за настоящото състояние на глобално приемане на крипто предполага, че „мнозинството от ранните крипто адаптатори вече са на борда“. Изследванията показват, че средно само 4% от хората, които не са притежавали собствено крипто, възнамеряват да инвестират през следващите 6 месеца.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

$2.8 милиарда дефицит в баланса на Celsius

Тъй като процедурата по несъстоятелност продължава, крипто заемодателят Celsius публикува бюджетните си планове за следващите три месеца.

август 16, 2022 15:57 1 мин. четене

BitGo търси $100 милиона неустойки от Galaxy Digital

Първата сделка за $1 милиард в крипто сектора, обявена в разгара на рекордния ръст на цените на токените миналата година, се разпада, тъй като пазарът обръща голяма част от печалбите – и не всички са доволни.

август 16, 2022 11:42 1 мин. четене

Ето кои са ключовите фактори за възстановяването на крипто пазара

Основателят и управляващ партньор на Skybridge Capital Антъни Скарамучи има оптимистична перспектива за бъдещето на крипто пазарите, като съветва инвеститорите да „прогледнат за настоящата среда“ и да „останат търпеливи и дългосрочни“.

август 15, 2022 15:45 1 мин. четене

Русия започва поетапно пускане на своята дигитална рубла

Върховната банка на Русия разкри, че е започнала да тества проекта си за дигитална рубла и че от 2023 г. тя ще бъде въведена с нови функции.

август 15, 2022 12:34 1 мин. четене