Home

Поръчково убийство в Ню Йорк: Обвиняемата е платила в Биткойн

10.07.2024 21:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Поръчково убийство в Ню Йорк: Обвиняемата е платила в Биткойн

Бивш служител на СПА център в Ню Йорк е изправен пред обвинения, свързани със заговор за убийство, платено в Биткойн.

Прокурорите твърдят, че през 2019 г. Юе Жу се е опитала да ангажира наемен убиец чрез тъмната мрежа, за да ликвидира съпругата на любовника си, като се твърди, че е платила $5,000 в Биткойн за услугата.

Според съдебните документи Жу е предоставила подробен график на своя любовник и неговата съпруга, за да гарантира, че убийството ще се извърши в подходящ момент. Твърди се, че тя също така е планирала да убие дъщерята на любовника си, като е изпращала заплашителни съобщения, в които е предупреждавала за насилие и е твърдяла, че я е наблюдавана.

Тъй като се появили подозрения относно легитимността на уебсайта за наемни убийци, Жу според съобщенията заплашила администратора.

Освен това се твърди, че е предложила $10,000 и интимни услуги на съсед на дъщерята в замяна на нейното убийството.

В писмото на прокуратурата за предварително задържане се цитира и трудовата история на Жу, като се отбелязват връзки със спа центрове, замесени в незаконни дейности. На 8 юли Жу отрече вината си и съдията одобри предварителното задържане в очакване на по-нататъшно съдебно производство.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Крипто Крими Новини

Chainalysis стартира инициатива за борба с фишинг измамите в крипто сектора

Chainalysis представи резултатите от операция Spincaster – мащабна инициатива, насочена към борба с фишинг измамите – вид измама, която причини значителни финансови загуби в крипто сектора от май 2021 г. насам.

18.07.2024 20:00 2мин. четене

Robinhood се изправя пред съдебна процедура във връзка с нарушения в рефералната програма

Федерален съдия постанови, че Robinhood трябва да плати $9 милиона за уреждане на съдебно дело относно програмата си за препорки, за която бе установено, че нарушава законите за защита на потребителите, изпращайки неправомерни съобщения.

18.07.2024 19:00 1мин. четене

ФБР разкри измамна крипто схема на стойност $2.5 милиона

ФБР и Кралската полиция на Тайланд разкриха „pig butchering“ схема, при която жертвите от САЩ са били измамени с над $2.5 милиона долара под формата на Tether (USDT).

18.07.2024 14:30 1мин. четене

Някой се опитва да разбие акаунтите на потребителите на Mt. Gox

На фона на продължаващото изплащане на дължимите средства на пострадалите потребители при хака на Mt.Gox, бяха регистрирани опити за неоторизиран достъп до сметките им.

18.07.2024 12:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.