НАЧАЛО Алткойни

Твърде късно ли е да си купите Shiba Inu?

декември 1, 2022 16:19 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Твърде късно ли е да си купите Shiba Inu?

Твърде късно ли е да купите Shiba Inu? Тази статия ще се опита да даде отговор на този въпрос.

Пазарната капитализация на Shiba Inu е спаднала с повече от 87% от рекордния си връх, постигнат в края на 2021 г. Това кара инвеститорите да си зададат въпроса дали не е твърде късно да се инвестира в тази криптовалута.

Разбира се, връзката между SHIB и друг меме токен – Dogecoin – е очевидна, а силното представяне на последната криптовалута докара и до огромен интерес към Shiba Inu.

В момента обаче не се наблюдава особен интерес към криптовалутата, като преди няколко дни дневният обем на търговията с SHIB се срина до под $100 милиона.

До края на статията ще разберете дали може да се очаква нов скок в цената на криптовалутата и какви са алтернативните възможности.

Shiba Inu – дали е твърде късно?

Shiba Inu стартира през 2020 година, август месец, а малко над 14 месеца по-късно успя да генерира над 10,000% възвръщаемост, превръщайки се в един от най-горещите токени на миналата година. 

Заедно с Dogecoin, SHIB поведе вълната на меме токените, които определено бяха актуални през миналата година. След срива на FTX обаче, перспективите се промениха. Инвеститорите са по-плахи от всякога, а меме токен без реална полза за крипто обществото не е това, което ще генерира особен интерес, поне не и в края на 2022 година и сегашните пазарни обстоятелства.

Със сигурност Shiba Inu има потенциал за развитие и това не е краят на този блокчейн. В момента обаче има далеч по-интересни крипто проекти, които могат тепърва да достигнат своя пик догодина, затова нека им обърнем малко внимание.


Този материал е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Три проекта в предварителни продажби

Доскоро се считаше, че предварителните продажби са безсмислица, която няма перспектива. Донякъде имаше логика, защото пазарът на крипто се движеше смело напред и всякакви проекти пробиваха. Сега обаче не е така.

Крахът на FTX завари много листнати проекти във възход, като новината шокира целия крипто пазар и активира ефекта на доминото, като събори всички криптота, включително Биткойн и алткойните. Нека видим кои три проекта в предпродажби генерират огромен интерес.

Dash 2 Trade

Dash 2 Trade се развива бързо, като до момента събра над $7.6 милиона инвестиции, а експертите твърдят, че това е само началото. Крипто платформата се намира в третия от общо девет етапа на предварителни продажби, а моментната цена на D2T токенът е $0.0513, но ще достигне до $0.0662.

dash2trade

Обещани са листинги в крипто борсите LBank & BitMart, което е още една добра новина за феновете и инвеститорите на платформата, която е базирана на Етериум блокчейна. 

Потребителите на Dash 2 Trade ще могат да получават крипто сигнали за търговия, а освен това ще могат да следят най-различни параметри на платформата. Уникалната пазарна характеристика е възможността за оценяване на нови криптовалути, което ще позволи дори на обикновени трейдъри да спечелят от ранни инвестиции в нови проекти.

Говорейки за ранни инвестиции, тези, които се включиха в началото, ще могат да направят 39% доходност, когато бъде листнат D2T токенът.

d2t

 

Calvaria

Calvaria: Duels of Eternity е нова крипто игра от типа “играй, за да спечелиш”, но тя се различава значително от други подобни игри от този род. Разполага с безплатна версия, силно общество и може да бъде играна на мобилни устройства.

calvaria

Геймърите ще могат да разменят RIA токени срещу NFT бойни карти, с които ще се състезават помежду си и да печелят награди.

Инвеститорите също могат да получат добра доходност, като ранните такива ще имат шанс да генерират до 450% печалба преди листването на крипто борсите. Изглежда ще има листвания в Gate.io, Kucoin & XT.com, а в момента сме още в четвъртия от общо 10 етапа на предпродажбите, което показва репутацията на проекта, а до момента са събрани почти $2 милиона.

ria

Calvaria ще предлага и добри възможности за печалба от стейкинг пула, чрез който можете да трупате пасивни доходи посредством високи лихви и поддръжка на блокчейна.

calvaria

 

RobotEra

RobotEra стартира много скоро, но вече събра над $175,000 инвестиции. Самата игра ще представлява Метавселена, подобна на Decentraland, The Sandbox и Axie Infinity, като героите ще бъдат NFT роботи – аватарите на играчите.

robo

Играчите ще могат да строят на своите “континенти”, да участват в различни мероприятия, както и да стейкват своите токени. TARO токенът ще бъде използван като разменна монета за USD и ЕТН.

Потенциалът на играта е огромен, а самият екип вече беше подкрепен финансово от LBank Labs, което означава, че най-вероятно предстои и листване на крипто борсата скоро след края на предпродажбите.

robo2

Към момента цената за токен е $0.020, но в края на предпродажбите ранните инвеститори ще са успели да генерират 60% печалба, което е доста добър процент.

robotera3

 

Заключение

Shiba Inu разполага със солидна мрежа от последователи, но може да е твърде рисков актив в момента. Макар да е все така забавна криптовалута и общност, алтернативи като Dash 2 Trade, Calvaria & RobotEra, които набират сили бързо, са напът да зарадват своите инвеститори. Възможностите пред тях са огромни и при добро стечение на събитията, те могат да зарадват своите инвеститори с голям коледен подарък.

Често задавани въпроси

Има ли смисъл да си купувате Shiba Inu през 2022г?

Ако сте фенове на меме токена Shiba Inu, то със сигурност си заслужава да му обърнете внимание. Но може би за момента потенциалът за голям скок е изчерпан.

Кои са най-перспективните криптовалути за инвестиция сега?

Dash 2 Trade, Calvaria & RobotEra са най-перспективните криптовалути за инвестиция в момента. Всички те са във фазата на предварителните продажби и не са засегнати от срива на FTX. Освен това те дават шанс да започнете с малка инвестиция.


Този материал е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.