НАЧАЛО Други

Туристически платформи приемат BTC, LTC, ETH, BCC, DASH за разплащане

юли 2, 2018 8:03 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Туристически платформи приемат BTC, LTC, ETH, BCC, DASH за разплащане

Онлайн платформа за резервации за пътувания Expedia тамън потвърди, че вече няма да приемат Битойн за плащане.

Expedia са подкрепяли Bitcoin като опция за плащане от юни 2014 г., но са спрели опцията от 10-ти юни. Това оставя няколко платформи за резервации за пътувания, които подкрепят крипто ентусиасти, които използват Биткойн, Биткойн КЕш, Dash и Litecoin за полети.

aBitSky

Сайт за резервиране на самолтени билети, който се фокусира върху плащания с Биткойн за евтини полети в Европа, Азия и Африка.

airBaltic

Латвийският превозвач използва BitPay за обработка на Биткойн плащания. Авиокомпанията започна да приема Биткойн през 2014 г. и стана първата в света, която направи това. Тя заплаща такса „миньор“ за всяко плащане.

AirTreks

Платформата за резервации за пътувания предлага световни оферти и международни полети с множество спирки за да максимизират стойността и разнообразието. Компанията подпомага пътниците при планирането на сложни маршрути (с до 25 спирки), включително бизнес класа и първа класа.

BTCtrip.com

Онлайн туристическа агенция приема плащания в Биткойн , Litecoin и Dash. Биткойн плащанията могат да се извършват чрез BitPay и GoCoin, докато плащанията с Litecoin и Dash се извършват чрез GoCoin.

CheapAir.com 

Американският уебсайт за първи път започна да приема Биткойн за пътувания през 2013 година. Cheapair използва Coinbase за обработка на плащанията и позволява на клиентите да резервират самолетни билети, хотели и автомобили под наем с Биткойн. През май платформата стана първата онлайн туристическа агенция в света, която прие Биткойн  Кеш , Litecoin и Dash . Плащанията с крипто за момента се обработват от GoCoin.

CheapAir

в момента е единствената онлайн туристическа агенция в САЩ, която ви позволява да купувате полети с Bitcoin. Изпълнителният директор Джеф Клей стартира платформата през 1989 г. от стаята си в колежа, след като получи курс за катастрофи в авиокомпанията, докато планира пътуване с туризъм през Европа по бюджет на студент. „Нашите крипто клиенти са склонни да говорят много за това, което искат, нещо, което много ценим“, каза той. „През последните шест месеца сме свидетели на огромен скок в броя на клиентите, търсещи алтернативни валути, затова работихме усилено, за да интегрираме най-търсените три.“


Destinia.com 

Испанската онлайн туристическа агенция приема Биткойн за полети, хотели и автомобили под наем. Всички онлайн предложения на Destinia® могат да бъдат закупени в Биткойн, с изключение на някои хотели, които приемат само плащания на рецепцията и определени полети, където авиокомпанията ще приема плащания само с кредитни карти.

Surf Air

Базираната в Калифорния авиокомпания, предлагаща полети в Калифорния, Тексас и Европа, приема Биткойн, Litecoin и Етериум. Можете да чартирате полет отвсякъде, като използвате някоя от трите криптовалути. Компанията предлага месечни приходи за неограничен брой пътувания в Калифорния и Тексас ($ 2,450.00), неограничени пътувания в САЩ ($ 2,950.00), неограничени пътувания в Европа (£ 3,150) и неограничени глобални пътувания ($ 6,000).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене

Крипто казиното Winz.io пусна собствена ротативка

Winz.io пуска собствена ротативка – Winz to the Moon.

август 11, 2022 13:21 1 мин. четене