НАЧАЛО Други

Цените на криптовалутите преди 4 години

май 20, 2018 9:12 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цените на криптовалутите преди 4 години

Благодарение на историческите снимки от CoinMarketCap, можем да погледнем отново на седмични, месечни и годишни цени на криптовалутите.

Криптовалутите са изминали доста път през годините. Скоростта на адаптация се увеличава с бързи темпове, като ежедневно се обявяват нови партньорства и случаи на употреба на дигиталните валути, което е добра новина за крипто ентусиастите.

Тази снимка от преди четири години подчертава драматичното издигане на някои известни криптота, включително Биткойн, Ripple, Litecoin, Dogecoin и Dash.

Базирано на моментните цени, по време на писането на тази статия, процентните печалби, от най-големи до най-малки са:

Ripple – +10,526%

Dash – +8,476%

Биткойн – +1,754%

Litecoin – +1,209%

Dogecoin – +840.93%

Тази нова „мания“ завладява целия свят и то бързо. Дали това обаче ще продължи в бъдеще? Много хора са на мнение, че самата блокчейн технология ще промени правилата на играта, докато дигиталните валути няма да ги бъде дълго време. Други пък твърдят, че от тук нататък криптото ще се покачва стремглаво, като даже някои прогнози виждат цената на биткойн да бъде стотици хиляди. В тази статия се вижда промяната само за 4 години. Например Биткойн през 2014 г. за 24 часа са се търгували около 20-50 млн. долара в криптовалутата, а днес тези транзакции излизат по над 10 милиарда долара за едно денонощие. Този скок, който направи Биткойн през декември 2017 г. беше пика на валутата, като достигна 20,000 долара. Дали това е недостижим рекорд или този бум може да се случи отново?

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

$2.8 милиарда дефицит в баланса на Celsius

Тъй като процедурата по несъстоятелност продължава, крипто заемодателят Celsius публикува бюджетните си планове за следващите три месеца.

август 16, 2022 15:57 1 мин. четене

BitGo търси $100 милиона неустойки от Galaxy Digital

Първата сделка за $1 милиард в крипто сектора, обявена в разгара на рекордния ръст на цените на токените миналата година, се разпада, тъй като пазарът обръща голяма част от печалбите – и не всички са доволни.

август 16, 2022 11:42 1 мин. четене

Ето кои са ключовите фактори за възстановяването на крипто пазара

Основателят и управляващ партньор на Skybridge Capital Антъни Скарамучи има оптимистична перспектива за бъдещето на крипто пазарите, като съветва инвеститорите да „прогледнат за настоящата среда“ и да „останат търпеливи и дългосрочни“.

август 15, 2022 15:45 1 мин. четене

Русия започва поетапно пускане на своята дигитална рубла

Върховната банка на Русия разкри, че е започнала да тества проекта си за дигитална рубла и че от 2023 г. тя ще бъде въведена с нови функции.

август 15, 2022 12:34 1 мин. четене