НАЧАЛО Блокчейн

Tron реализира стабилен ръст в активността на потребителите

февруари 22, 2023 16:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tron реализира стабилен ръст в активността на потребителите

Последният доклад на Messari за състоянието на TRON през последното тримесечие на 2022 предостави ценна информация за последните резултати и напредъка на блокчейна.

Според доклада през четвъртото тримесечие в блокчейна на TRON се наблюдава значителен приток на нови потребители и мрежова активност.

Дневните активни акаунти продължават да се увеличават, докато новите акаунти регистрираха необичайно увеличение от 1.3 милиона на 10 декември 2022 г.

Поради повишената активност на потребителите количеството изгорени TRX (родния токен на блокчейна) през тримесечието беше значително по-голямо от генерираното. TRON запази позициите си в сферата на стабилните монети и се нареди на второ място след Етериум по отношение на пазарната капитализация на стабилните монети.

Изпълнението на смарт договори и трансферите на TRX съставляват 90% от общия брой транзакции в мрежата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто анализатор сподели какво може да изстреля Етериум до $10,000


Въпреки мечия пазар през януари, TRON продължи да напредва с няколко ъпгрейда за подобряване на функционалността, интеграциите и достъпа на потребителите.

През последните 3 месеца токена на блокчейна – TRX – е поскъпнал с около 27% като към момента на писане на статията се търгува около $0.068.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Какви са очаквания за цената на Arbitrum след airdrop събитието?

Популярен крипто анализатор сподели вижданията си за това как ще се отрази airdrop събитието на цената на Arbitrum (ARB).

март 22, 2023 20:00 2 мин. четене

Coinbase ще листне ARB преди airdrop събитието, наред с други големи борси

Coinbase, водеща криптоборса в САЩ, включи ARB към списъка си с предлагани токени, криптоактив създаден от решението за мащабиране на Етериум (ETH) – Arbitrum.

март 22, 2023 15:04 1 мин. четене

Цената на XRP скочи с над 20% – ето защо

Цената на XRP отбеляза значителен скок, което може да означава, че продължаващият правен спор между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) може скоро да приключи.

март 22, 2023 10:00 2 мин. четене

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене