НАЧАЛО Алткойни

Трилиони Shiba Inu токени се насочват към крипто борсите – какво следва?

02.06.2024 18:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трилиони Shiba Inu токени се насочват към крипто борсите – какво следва?

През последните две седмици в различни крипто борси бяха депозирани над 4 трилиона Shiba Inu (SHIB) токена на стойност над $103 милиона.

Това значително движение предполага потенциално прибиране на печалби и породи опасения за засилен натиск за продажби на популярния меме токен.

Крипто анализаторът Али Мартинез наскоро сподели в X (Twitter), че тези токени са били прехвърлени на борсите през последните две седмици, което показва, че инвеститорите може би се подготвят за големи разпродажби.

Тези метрики предполагат, че инвеститорите активно продават своите токени, като дори големите притежатели (китовете) участват в тази тенденция. Това е видно от лекия спад в предлагането на SHIB, държани от топ адреси, през последните седем дни.

Освен това индексът на относителната сила (RSI) е близо до 71, което показва състояние на свръхпокупка.

Към момента на писане на статията цената на Shiba Inu е спаднала с 1.70% през последните 24 часа и се търгува на ниво от $0.00002494, като седмичната печалба е 1.68%.

Прехвърлянето на 4 трилиона SHIB на борсите в разгара на иначе впечатляващия бичи поход на криптовалутата предизвика дебат в крипто общността.

Тематичната меме монета, която отбеляза 144% ръст през тази година, сега е изправена пред възможността за значителни разпродажби поради поведението на инвеститорите за прибиране на печалби.

Търгувайки се първоначално близо до $0.000009 в началото на годината, SHIB достигна връх от $0.000035 през март, преди да се понижи.

Тъй като пазарът се наблюдава внимателно, бъдещите движения на цените на Shiba Inu остават несигурни. Сериозното прехвърляне на SHIB на борсите подчерта потенциалните намерения за разпродажба и инвеститорите трябва да се подготвят за възможни по-нататъшни спадове.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.