НАЧАЛО Алткойни

Трейдърски алгоритъм показва предпочитание за тези алткойни

ноември 26, 2022 22:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трейдърски алгоритъм показва предпочитание за тези алткойни

Алгоритъм, който отчита изключително представяне, показва предпочитания към Етериум (ETH) и три други цифрови актива с голяма капитализация в условията на несигурна търговия.

Всяка седмица Real Vision Bot провежда проучвания за съставяне на алгоритмични оценки на портфейли, за да създаде картина на всеобщия консенсус или настроения на инвеститорите в криптовалути.

Последните данни на бота разкриват, че трейдърите имат силни предпочитания към Етериум. Изглежда по-голямата част от пазарните участници избират да натрупат от втората най-голяма криптовалута.

След ETH трейдърите предпочитат блокчейн решението за мащабиране Polygon (MATIC). Флагманската криптовалута Биткойн (BTC) и стабилната монета USD Coin (USDC) на Circle са съответно след MATIC.

Алткойн портфолиото на бота се допълва от конкурентите на Етериум Polkadot (DOT) и Avalanche (AVAX), следвани от системата за блокчейн оперативна съвместимост Quant (QNT) и децентрализираната оракулска мрежа Chainlink (LINK).

Според тези, които управляват Real Vision Bot, голямото разпределение на USDC може да е знак, че трейдърите искат да намалят риска, тъй като срива на FTX всява паника на пазара, която изглежда не е стихнала.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Какво може да индикира края на мечия пазар?


Real Vision Bot е разработен съвместно от квантовия анализатор Мориц Зайберт и статистика Мориц Хайден.

Според Real Vision разпределенията на бота, които се основават на обобщените мнения на трейдърите, исторически са надхвърлили с повече от 20% резултатите на 20-те най-големи криптоактива на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене