НАЧАЛО Алткойни

Трейдърски алгоритъм показва предпочитание за тези алткойни

ноември 26, 2022 22:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трейдърски алгоритъм показва предпочитание за тези алткойни

Алгоритъм, който отчита изключително представяне, показва предпочитания към Етериум (ETH) и три други цифрови актива с голяма капитализация в условията на несигурна търговия.

Всяка седмица Real Vision Bot провежда проучвания за съставяне на алгоритмични оценки на портфейли, за да създаде картина на всеобщия консенсус или настроения на инвеститорите в криптовалути.

Последните данни на бота разкриват, че трейдърите имат силни предпочитания към Етериум. Изглежда по-голямата част от пазарните участници избират да натрупат от втората най-голяма криптовалута.

След ETH трейдърите предпочитат блокчейн решението за мащабиране Polygon (MATIC). Флагманската криптовалута Биткойн (BTC) и стабилната монета USD Coin (USDC) на Circle са съответно след MATIC.

Алткойн портфолиото на бота се допълва от конкурентите на Етериум Polkadot (DOT) и Avalanche (AVAX), следвани от системата за блокчейн оперативна съвместимост Quant (QNT) и децентрализираната оракулска мрежа Chainlink (LINK).

Според тези, които управляват Real Vision Bot, голямото разпределение на USDC може да е знак, че трейдърите искат да намалят риска, тъй като срива на FTX всява паника на пазара, която изглежда не е стихнала.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Какво може да индикира края на мечия пазар?


Real Vision Bot е разработен съвместно от квантовия анализатор Мориц Зайберт и статистика Мориц Хайден.

Според Real Vision разпределенията на бота, които се основават на обобщените мнения на трейдърите, исторически са надхвърлили с повече от 20% резултатите на 20-те най-големи криптоактива на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойн скочи с 800% от началото на годината – ще продължи ли възхода?

Крипто аналитикът Майкъл ван де Поуп посочи алткойн с ниска капитализация, който тази година е отбелязал почти 9-кратни печалби, който може би се подготвя за по-нататъшен възходящ импулс.

септември 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Добра инвестиция ли е Arbitrum (ARB) в момента?

Измина приблизително седмица, откакто от Arbitrum представиха програмата си за безвъзмездни средства, и мрежата вече отбелязва обещаващи промени, което показва ефективността на стратегията им.

септември 30, 2023 17:00 2 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

септември 30, 2023 16:20 4 мин. четене

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима “Altcoin Sherpa”, крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.