НАЧАЛО Алткойни

Трейдър споделя прогноза за над 3,100% печалби за този алткойн

декември 13, 2022 21:07 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трейдър споделя прогноза за над 3,100% печалби за този алткойн

Популярен търговец на криптовалути смята, че един алткойн, базиран на Етериум, вероятно ще се повиши с повече от 3,100%.

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима „CredibleCrypto“, сподели в Twitter, че CRV, местният токен на платформата за децентрализирани финанси (DeFi) Curve DAO, има потенциал да експлодира по време на следващия бичи пазар.

Curve е платформа за децентрализирани финанси (DeFi), която позволява на потребителите да търгуват и обменят множество криптовалути в рамките на една транзакция като същевременно предлага ниски такси и поддръжка на стабилни монети. Тя е създадена, за да улесни и направи по-ефективно управлението и търговията с криптовалути от страна на потребителите. 

CRV е токенът за управление на Curve. Притежателите на токена могат да участват в управлението на платформата, като гласуват за предложените промени и актуализации. Освен това, притежателите на CRV могат да печелят възнаграждения от таксите за транзакции на платформата. 

Важно е да се отбележи, че стойността и функционалността на CRV токена могат да се променят с течение на времето, така че винаги е добре да направите собствено проучване и надлежна проверка, преди да купувате или търгувате с него.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Сегашните движения са опасни за трейдърите


CredibleCrypto даде първата си ценова цел от $1, която ще подейства като потвърждение на възходящата инерция на актива. Първоначалното ниво на съпротива ще се падне между $2 и $3. 

Според анализатора CRV може да достигне пазарна капитализация някъде между $13 и $14 милиарда, което би му осигурило цена от около $20. Подобен подем би отбелязал над 3,100% печалба от настоящата цена на CRV от $0.62.

Въпреки че съм сериозно [на загуба] от моите притежания на CRV, увереността ми не е разклатена нито за миг. Все още смятам, че CRV ще бъде сред най-добре представящите се активи в заключителните етапи на този цикъл. Двуцифрени стойности [ще бъдат достигнати според мен], като най-големите движения тепърва предстоят. [Трябва да видим пробив на $1 като потвърждение].

crv-usdt

Credible се фокусира и върху Биткойн (BTC), като твърди, че кралят на криптоактивите ще достигне нов исторически връх (ATH) през 2023 г., въпреки че повечето търговци и анализатори са по-скоро мечи настроени или поне очакват дълъг период на консолидация.

Има ли [други големи потребители], които очакват нов ATH през 2023 г., освен мен? Наистина съм любопитен, тъй като консенсусът от това, което съм видял, е, че се нуждаем от още над шест месеца консолидация на тези минимуми, преди да започнем отново да набираме скорост, за да поставим нов ATH през 2024/2025 г. след халвинга.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Има ли Етериум по-голяма перспектива за растеж от Биткойн?

Според проучване около 60% от инвеститорите смятат, че перспективите за растеж на Етериум (ETH) са по-убедителни в сравнение с Биткойн (BTC).

януари 31, 2023 9:03 2 мин. четене

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Cardano: Активното търсене на актива може да тласне цената нагоре

Докато оптимизмът в сектора на криптовалутите започва да затихва, Cardano (ADA) регистрира голямо търсене от страна на крипто трейдърите и инвеститори, което създава предпоставки за повишение на цената, ако тази тенденция се запази.

януари 30, 2023 18:15 2 мин. четене