НАЧАЛО Алткойни

Този децентрализиран токен се повиши с 50% за няколко дни

февруари 2, 2023 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този децентрализиран токен се повиши с 50% за няколко дни

Децентрализиран токен, базиран на Етериум (ETH) се повиши с 50% само за няколко дни, след като публикува годишния си отчет.

В понеделник Фондация dYdX (DYDX) публикува годишния доклад за своята екосистемата, в който се описва развитието на децентрализираната криптоборса през 2022 г.

Доклада гласи, че въпреки трудните пазарни условия през изминалата година заинтересованите страни в екосистемата на dYdX са проявили постоянство.

Според информацията през 2022 г. DeFi (децентрализирана финансова индустрията) е доказала своята устойчивост и е демонстрирала ясни предимства пред CeFi (централизирана финансова индустрия).

Пазарната активност и настроения са подчертали предимствата на самопопечителството и децентрализацията, включително възможността за несравнима прозрачност и справедливост. Фондацията вярва, че тези принципи са от ключово значение за успеха на dYdX протокола в бъдеще.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Лайткойн стигна $100 – инвеститорите трупат значителни количества от алткойна


Родният токен на криптоборсата, DYDX се търгуваше за около $2.23 на 30 януари, а към момента на писане на статията цената му е около нивото от $3.46, което е увеличение с повече от 50%. На 30-дневната графика актива бележи сериозен ръст от над 170%.

Въпреки това криптовалутата все още е с близо 85% надолу под най-високата си стойност за всички времена от $27.8.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене

Виталик Бутерин разкри каква стратегия използва, за да запази токените си в безопасност

Виталик Бутерин, основател на Етериум (ETH) и милиардер, наскоро сподели предпочитания от него метод за самостоятелно попечителство на криптовалута.

март 21, 2023 9:00 2 мин. четене

Според Крис Бърниски Solana (SOL) е на прага на подем – ето защо

Рисковият капиталист, Крис Бърниске вярва, че Solana (SOL) може да претърпи значително възходящо движение, като потенциално се превърне в съперник на Етериум (ETH).

март 21, 2023 8:00 1 мин. четене

Етериум може значително да изпревари Биткойн – Раул Пал

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, прогнозира, че Етериум (ETH) може да надмине Биткойн (BTC) през следващия цикъл въз основа на техническите и фундаменталните си показатели.

март 20, 2023 21:00 2 мин. четене