НАЧАЛО Алткойни

Този крипто токен достигна $13 милиона инвестиции по време на предпродажбите

23.11.2022 17:34 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този крипто токен достигна $13 милиона инвестиции по време на предпродажбите

Тази криптовалута успя да набере $13 милиона в инвестиции за нула време, като основната цел на проекта е да докара значителна доходност на инвеститорите си. Нека видим коя е тя и как ще постигне целта си.

През последните няколко седмици пазарът на криптовалути претърпя огромен крах. Това се дължи основно на срива на крипто борсата FTX, която донесе катастрофални загуби за мнозина инвеститори като се говори дори за $3.1 милиарда липсващи активи на кредитори.

Това несъмнено се отрази на много криптовалути, които след обявяването на новината за несъстоятелност на борсата се сринаха, а масовата паника сред инвеститорите достигна дори до високите етажи на американското правителство като дори Джо Байдън коментира темата.

В тази статия ще разгледаме IMPT и ще разберем как този проект успя да набере $13 милиона до момента и какво го прави уникален.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Защо IMPT е добре позициониран преди официалния си старт?

Екипът на IMPT си поставя огромни цели, а именно това е и причината от сериозната финансова инвестиция, която е над $44 милиона. В момента се намираме малко след средата на втория от общо три етапа на предпродажбите и вече са събрани повече от $13 милиона.

Нека видим какво накара доста крипто инвеститори да се доверят на IMPT.

Сериозен потенциал за развитие

На първо място по значение е потенциалът за развитие. Блокчейнът на IMPT e уникален с много неща – той предлага уникална концепция, която никой друг крипто проект не предлага. Освен това има изградени партньорски мрежи с над 25,000 бранда. В това число се включват Amazon, Microsoft, Samsung, Netflix, Lego, Bodega и още куп други известни имена.

Преференциални цени за ранни инвеститори

Цената, на която стартира проекта е $0.018 като в края на предварителните продажби тези, които са стартирали в началото, ще имат възможност да направят печалби, особено след като бъде листнат на крипто борсите. Наскоро Tamadoge успя да достигне до положителен тренд от +1,500%, когато беше листнат на OKX.

“Свещена” мисия пред основателите на екипа

Борбата с климатичните промени е важна за цялата планета, както и за всички хора. Всички участници в проекта могат да станат част от една смислена инициатива. Именно концепцията е това, което определя и потенциала на проекта, а IMPT се включва в благородна кауза.

Как работи платформата на IMPT?

Платформата е базирана на блокчейна на Етериум, а самият токен – също кръстен IMPT, използва смарт договори, базирани на ERC-20 стандарта. Целта на проекта е да свърже брандове, които искат да ограничат въглеродния си отпечатък, с клиенти, които искат да пазаруват отговорно като същевременно последните ще могат да печелят награди и да трупат точки.

Токените на платформата могат да се използват за обмен с въглеродни кредити, които ще се “изгарят”, а в резултат ще се генерират незаменяеми токени (NFT).

IMPT токените обаче ще могат и да се държат като дълготрайна инвестиция като самото им “изгаряне” ще ги превръща в дефлационен актив, което може да тласне цената нагоре с времето.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Токеномика на IMPT

Екипът на проекта разчита да събере $44.7 милиона инвестиции. Планирани за предпродажбите са 60% от общия брой, или 1.8 милиарда токена (от общо 3 милиарда). Те са разпределени в три рунда по 600 милиона. 15% (450 милиона) са отредени за екосистемата на проекта, 10% за маркетингови цели (300 милиона), 5% (150 милиона) за екипа и цели 10% за награди. Говорейки за награди, трябва да споменем, че можете да спечелите $100,000 след теглене на жребии.

Как да си закупя IMPT?

Ако искате да инвестирате в проекта и да се включите в жребия за голямата награда, ще трябва да си закупите токени. Нека видим как да го направите.

Стъпка 1: Открийте си крипто портфейл

Трябва да си откриете крипто портфейл. Най-добрата опция е MetaMask портфейл, защото е безплатен и поддържа ERC-20 токени.

Стъпка 2: Купете ETH или USDT

Следващата стъпка е да си закупите криптовалутите, които сме изброили. За целта трябва да се регистрирате в крипто борса (съветваме ви да изберете Binance), да си закупите ETH или USD и после да го прехвърлите в MetaMask.

Стъпка 3: Свържете портфейла с платформата на IMPT

Прикачете портфейла си в платфрормата на IMPT.

Стъпка 4: Закупете токени

Закупете желания брой токени. Към момента минимумът е 1,000 IMPT токена като трябва и да заплатите такси за обработка на транзакцията.

Стъпка 5: Заявете своите токени

Когато закупите токени, можете да закупите пак или да завършите поръчката. След края на предпродажбите ще може да заявите токените си.

Заключение

IMPT е един от най-перспективните крипто проекти в момента. Предварителните продажби започнаха едва през октомври, но вече е достигнат средата на втория етап от предпродажбите и са събрани над $13 милиона. “Зелената” мисия на екипа дава огромни шансове за развитие, а широкото медийно внимание и партньорствата с големи компании като Amazon, Netflix, Samsung & Microsoft дават реален шанс на инвеститорите да генерират печалби.

Повлия ли сривът на FTX на IMPT?

Сривът на FTX повлия негативно на почти всички криптовалути, които са листнати на централизираните крипто борси. За щастие, IMPT не бе засегната, защото се намираме още в средата на предпродажбите, което означава, че цената на токена сега е фиксирана на $0.023. Това е добра новина за инвеститорите в IMPT, които не са на страната на губещите от сагата с фалита на FTX.

Какви са перспективите за IMPT догодина?

Криптовалутите в предварителни продажби са едни от най-доходоносните опции пред инвеститорите, защото те могат да си купят токени на ниски цени. При IMPT обаче има и други предимства – като широкото медийно внимание, партньорствата с технологични гиганти, както и изключително амбициозната кауза, която си е поставил екипът на блокчейна.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Основателят на Telegram получи милиони в нов алткойн и се закани да не продава до 100х печалба

На 17 май Павел Дуров, основател на Telegram, изрази благодарността си към проекта Notcoin за щедрото дарение.

19.05.2024 11:30 2 мин. четене

Тази криптовалута скочи с над 40% след съобщение за нова актуализация

Алткойн, свързан с ориентиран към сигурността крипто портфейл, значително надмина по-широкия пазар на дигитални активи, като тази седмица се повиши с над 40%.

19.05.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.