НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн е позициониран за близо 300% скок, твърди анализатор

февруари 21, 2023 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн е позициониран за близо 300% скок, твърди анализатор

Според скорошни публикации, виден крипто анализатор смята, че ще има шорт скуиз при нов алткойн, базиран на Етериум.

Cantering Clark предполага, че трейдърите са залагали прекомерно срещу алткойна, което създава възможност за внезапно, рязко движение нагоре, ако BLUR набере бичи импулс.

Водещата борса по обем и отворен интерес за BLUR е OKX. Финансирането в момента е отрицателно, тъй като отвореният интерес се натрупва подобно на началото на първия етап, когато хората се хеджираха с въвеждането на [безсрочни фючърси].

Мисля, че ни очакват още шорт скуизове.

Шорт скуиз е сценарий, при който трейдърите, които са взели назаем даден актив с надеждата да го продадат за по-малко, отколкото са го взели назаем, са принудени да изкупят обратно взетия назаем актив на по-висока цена, като по този начин подхранват възхода.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Регулаторите пренебрегват информация за измами в крипто сектора – дали е нарочно?


В случая с BLUR, анализаторът прогнозира, че алткойнът може да се покачи до историческия си връх. По-конкретно, той каза следното:

Приемане над $1 отново води до бързо връщане към историческия връх. В момента мисля, че задържането на върха ще доведе до подобно премерено движение. Последната VWAP [среднопретеглена цена на обема] е от пробива на $1. Изглежда бичи. $1.50 изглежда разумно.

Към момента на писане на статията BLUR се търгува около $1.22, което означава, че може да нарасне с около 300%, ако достигне историческия си връх от $5.02.

В допълнение към коментарите си за BLUR, Cantering Clark сподели и мислите си за Етериум.

Според него сегашната пазарна структура на Етериум напомня на ценовото му действие през 2019 г., когато криптовалутата успя да се покачи от под $100 до $400 преди значителна корекция до около $100.

Разглеждайки графиката на трейдъра, той предполага, че ETH може да се покачи над $2,000 преди друга значителна корекция, ако алткойнът имитира ценовото си действие от 2019 г.

Добре, [фенове на Етериум, изслушайте ме].

Но се опитайте да не се влизате поради страх от пропускане [FOMO]…

С И М Е Т Р И Я .

Като цяло тези коментари на Cantering Clark предполагат, че BLUR и Етериум могат да претърпят значителни ценови движения в близко бъдеще, въпреки че, както винаги, криптопазарът е силно волатилен и непредсказуем. Инвеститорите трябва да проявяват предпазливост при вземането на инвестиционни решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Какви са очаквания за цената на Arbitrum след airdrop събитието?

Популярен крипто анализатор сподели вижданията си за това как ще се отрази airdrop събитието на цената на Arbitrum (ARB).

март 22, 2023 20:00 2 мин. четене

Coinbase ще листне ARB преди airdrop събитието, наред с други големи борси

Coinbase, водеща криптоборса в САЩ, включи ARB към списъка си с предлагани токени, криптоактив създаден от решението за мащабиране на Етериум (ETH) – Arbitrum.

март 22, 2023 15:04 1 мин. четене

Цената на XRP скочи с над 20% – ето защо

Цената на XRP отбеляза значителен скок, което може да означава, че продължаващият правен спор между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) може скоро да приключи.

март 22, 2023 10:00 2 мин. четене

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене