НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн скочи със 180% за една седмица

15.11.2022 14:12 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн скочи със 180% за една седмица

Сривът на FTX и последвалият скептицизъм към резервите на криптоборсите предизвикват сериозен скок в цената на алткойна Trust Wallet Token (TWT).

Trust Wallet е приложение, което не е попечител и позволява на потребителите да имат пълен контрол върху своите криптоактиви, за разлика от оставянето им на централизирана борса, където платформата технически държи ключовете за активите.

Потребителите на Trust Wallet могат също така да стейкват (залагат) своите криптоактиви, да имат достъп до определени децентрализирани приложения и да обменят монети.

След като стана ясно, че FTX има десет пъти повече задължения, отколкото ликвидни активи в баланса си, вълна от проверки принуди множество криптоборси да разкрият резервите си, за да докажат платежоспособност, включително Coinbase, Kraken и Gate.io.

Проверката се отрази и на стойностите на дигиталните активи, като TWT се представи по-добре от криптопазарите като цяло. Алткойнът успя да поскъпне с общо 189% от седемдневното дъно от $0.95 до върха от $2.75. Оттогава монетата се възстанови и се търгува на цена от $2.27.

Децентрализираната борса dYdX (DYDX) също изпревари по-широките криптопазари, като потенциално също се възползва от настроенията на несигурност около централизираните борси и платформи. Алткойнът се покачи от седмичното дъно от $1.32 до върха от $2.78, преди да коригира до текущата си стойност от $2.45.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Виталик Бутерин продава Етериум на стойност милиони долари


Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао поведе искането за прозрачност миналата седмица, когато предложи всички криптоборси да изготвят доказателства за резерви, за да докажат, че клиентските активи са обезпечени на база 1:1.

Т.нар. “Merkle trees” помагат за по-ефективно и сигурно кодиране на блокчейн данни и могат да помогнат за бърза проверка на информацията, без да се разкрива целият набор от данни.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Coinbase добавя фючърсна търговия с меме криптовалутата Dogwifhat (WIF)

Според последните актуализации платформата за фючърси на Coinbase International е готова да въведе алткойна WIF.

19.04.2024 8:00 1 мин. четене

Неактивен инвеститор изненадващо разпродаде милиони в Етериум

В резултат на значителна промяна в екосистемата на Етериум участник от ранните етапи на първоначалното предлагане на монети (ICO) наскоро извърши значителна продажба, привличайки вниманието на цялата криптовалутна общност.

18.04.2024 20:00 1 мин. четене

Губят ли големите инвеститори интерес към Етериум?

Цената на Етериум (ETH) се понижи след неотдавнашната ликвидация на криптовалути тази седмица. Макар че пазарните настроения изиграха значителна роля за тези изходящи потоци, институционалното участие остава от решаващо значение за по-широкото приемане на актива.

18.04.2024 16:00 2 мин. четене

75% от инвеститорите в Shiba Inu държат токените си повече от година

Впечатляващите 75 % от притежателите на Shiba Inu (SHIB) токени са демонстрирали своята лоялност, като са запазили инвестициите си в продължение на повече от една година.

18.04.2024 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.