НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн скочи със 180% за една седмица

ноември 15, 2022 14:12 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн скочи със 180% за една седмица

Сривът на FTX и последвалият скептицизъм към резервите на криптоборсите предизвикват сериозен скок в цената на алткойна Trust Wallet Token (TWT).

Trust Wallet е приложение, което не е попечител и позволява на потребителите да имат пълен контрол върху своите криптоактиви, за разлика от оставянето им на централизирана борса, където платформата технически държи ключовете за активите.

Потребителите на Trust Wallet могат също така да стейкват (залагат) своите криптоактиви, да имат достъп до определени децентрализирани приложения и да обменят монети.

След като стана ясно, че FTX има десет пъти повече задължения, отколкото ликвидни активи в баланса си, вълна от проверки принуди множество криптоборси да разкрият резервите си, за да докажат платежоспособност, включително Coinbase, Kraken и Gate.io.

Проверката се отрази и на стойностите на дигиталните активи, като TWT се представи по-добре от криптопазарите като цяло. Алткойнът успя да поскъпне с общо 189% от седемдневното дъно от $0.95 до върха от $2.75. Оттогава монетата се възстанови и се търгува на цена от $2.27.

Децентрализираната борса dYdX (DYDX) също изпревари по-широките криптопазари, като потенциално също се възползва от настроенията на несигурност около централизираните борси и платформи. Алткойнът се покачи от седмичното дъно от $1.32 до върха от $2.78, преди да коригира до текущата си стойност от $2.45.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Виталик Бутерин продава Етериум на стойност милиони долари


Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао поведе искането за прозрачност миналата седмица, когато предложи всички криптоборси да изготвят доказателства за резерви, за да докажат, че клиентските активи са обезпечени на база 1:1.

Т.нар. „Merkle trees“ помагат за по-ефективно и сигурно кодиране на блокчейн данни и могат да помогнат за бърза проверка на информацията, без да се разкрива целият набор от данни.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене