Home

Този алткойн се изстреля значително след засилена активност на китовете

16.11.2023 16:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн се изстреля значително след засилена активност на китовете

Протокол за децентрализирано финансиране (DeFi), работещ в мрежата на Етериум (ETH), отбеляза значителен скок в стойността си, който съвпадна с повишената активност на големите инвеститори и появата на нови адреси.

Цената на YFI, родния токен на Yearn.Finance, платформа за автоматизиран “yield farming“, към момента на писане на статията възлиза на $13,920, което отразява около 110% ръст за последните 7 дни.

От аналитичната компания Santiment изтъкнаха голямо нарастване на обема на транзакциите с YFI на стойност над $100,000, което бележи най-високото ниво, наблюдавано от юли 2022 г. насам. Освен това се наблюдава значително нарастване на създаването на нови адреси, което показва експоненциален растеж, както съобщиха от аналитичната компания.

Въпреки неотдавнашното поскъпване, YFI остава с близо 85% по-ниска от пиковата си стойност от малко над $90,700, регистрирана през май 2021 г. Данните на Santiment също така показват възраждане на таксите за транзакции с Етериум, достигайки най-високите си нива от четири месеца насам.

Оценявайки по-широките нагласи на крипто пазара, от Santiment предположиха, че търговците поддържат предимно бичи перспективи. Подобен оптимизъм в исторически план има тенденция да изравнява или намалява пазарните движения.

Анализът на Santiment подчертава тридневния период на застой на крипто пазарите, но все пак споменава и продължаващото присъствие на оптимизма на трейдърите, както и страха от пропуснати възможности (FOMO).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

SEC одобри два спот Етериум ETF-a за листване на NYSE

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ одобри два нови спот Етериум ETF-а : Grayscale ETH Mini Trust и ProShares ETH ETF.

18.07.2024 11:00 2мин. четене

Скандал с търговия с вътрешна информация: Меме токени скачат след опита за убийство на Тръмп

След покушението срещу Доналд Тръмп на 13 юли крипто пазарът отбеляза рязък ръст на меме монетите като $FIGHT.

18.07.2024 10:00 1мин. четене

State Street обмисля въвеждането на стабилна монета

State Street Corporation, известна компания за финансови услуги, активно обмисля въвеждането на стабилна монета и депозитен токен като част от стратегията си за рационализиране на разплащанията с помощта на блокчейн технологията.

18.07.2024 7:00 1мин. четене

Cardano се сблъсква с мечи настроения въпреки предстоящата актуализация

Компанията за крипто анализи Santiment съобщи, че Cardano (ADA) преживява най-високото си ниво на мечи настроения от повече от година насам, като трейдърите до голяма степен отхвърлят криптовалутата.

17.07.2024 19:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.