НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн се изстреля значително след засилена активност на китовете

ноември 16, 2023 16:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн се изстреля значително след засилена активност на китовете

Протокол за децентрализирано финансиране (DeFi), работещ в мрежата на Етериум (ETH), отбеляза значителен скок в стойността си, който съвпадна с повишената активност на големите инвеститори и появата на нови адреси.

Цената на YFI, родния токен на Yearn.Finance, платформа за автоматизиран “yield farming“, към момента на писане на статията възлиза на $13,920, което отразява около 110% ръст за последните 7 дни.

От аналитичната компания Santiment изтъкнаха голямо нарастване на обема на транзакциите с YFI на стойност над $100,000, което бележи най-високото ниво, наблюдавано от юли 2022 г. насам. Освен това се наблюдава значително нарастване на създаването на нови адреси, което показва експоненциален растеж, както съобщиха от аналитичната компания.

Въпреки неотдавнашното поскъпване, YFI остава с близо 85% по-ниска от пиковата си стойност от малко над $90,700, регистрирана през май 2021 г. Данните на Santiment също така показват възраждане на таксите за транзакции с Етериум, достигайки най-високите си нива от четири месеца насам.

Оценявайки по-широките нагласи на крипто пазара, от Santiment предположиха, че търговците поддържат предимно бичи перспективи. Подобен оптимизъм в исторически план има тенденция да изравнява или намалява пазарните движения.

Анализът на Santiment подчертава тридневния период на застой на крипто пазарите, но все пак споменава и продължаващото присъствие на оптимизма на трейдърите, както и страха от пропуснати възможности (FOMO).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

AI с прогноза за цената на Solana през 2024 година

С неотдавнашното нарастване на интереса към изкуствения интелект (AI) след появата на ChatGPT, други платформи от подобно естество демонстрираха своята практичност. 

декември 7, 2023 22:00 2 мин. четене

Binance добавя нова криптовалута, но това се оказа лоша идея

Binance се сблъска със значителни сътресения поради проблемно листване на Anchored Coins EUR (AEUR), стабилна монета, което доведе до значителни загуби за потребителите. 

декември 7, 2023 19:00 2 мин. четене

Cardano: Пазарната капитализация на ADA скочи с $1 милиард

Cardano (ADA) се превърна в значим дигитален актив в рамките на по-широкия пазар, като отбеляза забележителен скок в пазарната капитализация с над $1 милиард, съчетан със 100% скок в обема на търговията.

декември 7, 2023 18:00 2 мин. четене

Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

В четвъртък Robinhood Markets направи важна стъпка, като стартира услуги за търговия с криптовалути за клиенти в Европейския съюз, навлизайки на пазар, белязан от по-ясни регулаторни насоки, особено в момент, когато крипто компаниите са подложени на интензивен контрол в САЩ.

декември 7, 2023 17:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.