НАЧАЛО Алткойни

Този AI алткойн може да достигне нов рекорд в близкото бъдеще

27.02.2024 7:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този AI алткойн може да достигне нов рекорд в близкото бъдеще

Известен анализатор, познат с точните си прогнози за края на бичия пазар на Биткойн през 2021 г., идентифицира обещаващ алткойн в сферата на изкуствения интелект (AI).

Pentoshi изрази оптимизъм по отношение на Render (RNDR). Render е проект за криптовалута, насочен към създаването на децентрализиран пазар за графични процесори (GPU).

След като неотдавна премина към блокчейна Solana (SOL), Render използва своята мрежа от графични процесори, за да снабдява потребителите с изчислителни ресурси, необходими за различни задачи, свързани с изкуствения интелект, включително машинно обучение. Pentoshi предполага, че RNDR е на път да надмине предишния си връх от $8.78 от ноември 2021 г.

Pentoshi очаква, че скоро ще видим ценово отркитие, въпреки че период на консолидация и потенциална корекция през следващите няколко седмици не би бил неочакван. Средната точка в рамките на този по-широк диапазон изглежда представлява благоприятна възможност за покупка, нещо, което анализатора ще следи отблизо.

Освен това Pentoshi хвърля око на друг алткойн – Етериум (ETH), водещата платформа за смарт договори. Анализаторът спекулира, че очакването около потенциалното одобрение на борсово търгуван фонд (ETF) за спот пазара на Етериум може да насочи ETH към границата от $3,500.

С наближаването на датите за решение за одобрението на ETF се очакват засилени спекулации. Дали ще има одобрение или не, остава донякъде без значение, тъй като ключът се крие в активното участие на инвеститорите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои криптовалути да разгледате в края на седмицата

Пазарът на криптовалути продължава да се намира във фаза на корекция, като не се наблюдава значително възстановяване на цените на криптовалутите.

19.04.2024 21:30 2 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP за началото на май

Поради продължаващия правен спор между Ripple Labs и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) XRP не успя да се възползва от ралито на крипто пазар през 2024 г., като не реализира значителен ръст въпреки многобройните опити за пробив.

19.04.2024 13:00 1 мин. четене

2 криптовалути от портфолиото на милиардера Марк Кюбан, които може да ви изненадат

Марк Кюбан, известен с ролята си в Shark Tank, също привлече вниманието на крипто света с подкрепата си за Биткойн, Етериум и Dogecoin.

19.04.2024 12:00 1 мин. четене

Coinbase добавя фючърсна търговия с меме криптовалутата Dogwifhat (WIF)

Според последните актуализации платформата за фючърси на Coinbase International е готова да въведе алткойна WIF.

19.04.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.