НАЧАЛО Алткойни

Това екологично крипто събра впечатляващите $13 милиона за 50 дни

ноември 20, 2022 20:32 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Това екологично крипто събра впечатляващите $13 милиона за 50 дни

Този крипто проект събра над $13 милиона за отрицателно време. Можете ли и вие да се възползвате? Нека видим кой е този блокчейн.

Винаги е приятно, когато се появява нов крипто проект на хоризонта – очакванията са големи, а интересът към него – впечатляващ. Разбира се, някои проекти се оказват по-успешни от други.

impt

Но за да бъде успешен един крипто  проект, трябва да се случат много неща. Блокчейнът трябва да събере солидно внимание от медиите, да предостави оригинална концепция или подобна концепция, но изпълнена на много по-високо ниво от конкуренцията, както и да събере значителни инвестиции.

Липсата на дори един от тези три фактора може да се окаже пагубен за нов проект. За щастие, в момента има доста перспективни блокчейни, а един от тях – IMPT, направо събра очите на десетки хиляди инвеститори, журналисти и хора от света на бизнеса.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


В тази статия ще разберем какво е IMPT и защо този екологичен крипто проект успя да събере внушителните $13 само за 50 дни – постижение, което е почти непосилно за всички останали криптовалути в етап на предварителни продажби.

impt2

Какво е IMPT?

IMPT е чисто нова криптовалута, фокусирана върху революционизирането на пространството на въглеродните кредити, и наскоро включи много компании в своята платформа чрез своята партньорска програма.

impt1

Блокчейнът има за цел да помогне в борбата с изменението на климата и засега се справя страхотно. Екипът е много амбициозен и успя да привлече големи имена – първоначално Amazon, Microsoft и LEGO, а преди няколко дни добави Samsung и Netflix към дългия списък от 25,000+ партньори.

Проектът е базиран на Етериум блокчейна, като след Сливането, за всеки един токен ще се използва до 99.9% по-малко енергия, а IMPT спокойно  може да се нарече “най-екологичният блокчейн”.

impt3

Разбира се, успехът не би бил възможен без наличието на големи партньори, които да го популяризират и сред потребителите. И тук можем да кажем, че IMPT се справя изключително добре, особено вземайки предвид това, че проектът още дори не е листнат на централизираните крипто борси, а се намира във втория от общо три етапа на предварителните продажби.

impt2

25,000 партньора и изключително висока цел

За да направят света по-добро място, от The Impact Project създадоха своя собствена екологична платформа за пазаруване, която ще съществува благодарение на блокчейна на Етериум. Когато пазарувате през тяхната платформа и печелите IMPT токени, ще бъдете възнаградени за пазаруване с устойчиви и екологични бизнеси.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


IMPT токените могат да бъдат осребрени за NFT, които са въглеродни кредити в блокчейна. Този процес включва изгаряне на IMPT токените, което ги прави още по-редки, а самата стойност на криптовалутата – по-висока.

impt

Вече над 25,000 бизнеса се включиха, като изброихме някои от познатите имена, които дадоха своя “вот на доверие” в блокчейна. Няма как да не споменем Amazon, Microsoft, Samsung, Netflix & LEGO, които казаха “ДА” на борбата с климатичните промени, и се включиха към мисията на IMPT да промени света към добро.

impt2

Проблемът с въглеродните кредити и блокчейн като решение

Доскоро беше трудно да се намери прозрачна и актуална информация за въглеродните кредити. Те са контролирани от централизирани групи като правителства, вместо това да се определя от свободния пазар, както това се случва с всички останали стоки и услуги.

impt4

Системата с въглеродните кредите е чудесен начин да възнаградите хората и бизнесите за намаляването на техния въглероден отпечатък. За съжаление, тази революционна система като че ли продължава да работи с остарели начини за придобиването на тези кредити, както и тяхната търговия. В резултат на това само компании могат да участват в тази екосистема, което означава, че целият процес е по-малко ефективен от всякога – пречка за всички, които искат да видят света като едно по-зелено място.

IMPT обаче е решението на този проблем, защото ще бори тази несправедливост. Компаниите, ориентирани към борбата с климатичните промени, ще се включват към кампаниите, а пазаруващите ще допринасят за това с покупките си. Те ще бъдат и възнаграждавани за своите усилия, като получават кредити, които могат да конвертират в уникални NFT-та и да печелят от стойността.

IMPT има всичко необходимо за успех

IMPT има всичко необходимо за успех. С големи инвестиции, известни партньори и мисия да промени света завинаги, IMPT е настроен да бъде основен играч в борбата срещу изменението на климата.

impt5

Токенът IMPT е подкрепен от $13 милиона инвестиции, което го прави един от най-обещаващите проекти в крипто пространството. Проектът в момента е във втората фаза на предварителните продажби от общо три фази, като във всяка фаза цената се увеличава (стъпаловидна структура), за да се стимулира ранен интерес.

С такава силна подкрепа и ясна мисия, няма съмнение, че IMPT ще има успех. Екипът е посветен на това да прави разлика и вече прави вълни в борбата срещу изменението на климата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Ранните инвеститори ще генерират 55% доходност след края на предварителните продажби, когато 1 IMPT токен ще струва $0.028, но дори да се включите сега, пак ще имате страхотния шанс да закупите криптовалутата с огромен потенциал и да генерирате над 20% доходност още до края на предпродажбитe.

impt2

Заключение

IMPT е изключително потенциална нова криптовалута, която вече генерира страхотните $13 милиона инвестиции и се намира във втората от общо три фази на предварителните продажби. Големите възможности, амбициозната мисия и силният екип на проекта дават шанс на всички инвеститори да спечелят от търговията с въглеродни кредити и да станат част от борците за една по-чиста планета.

Често задавани въпроси

Струва ли си да се инвестира в IMPT?

Проектът е още във втората фаза на предварителните продажби, а цената е ниска – само $0.023 за токен, което дава добри възможности за големи печалби, когато стартира официално платформата, а вече много големи брандове се включиха в партньорската програма, което ще доведе до още по-голям интерес.

Кои брандове се включиха в програмата за въглеродни кредити на IMPT?

Над 25,000 търговци от всякакъв размер се включиха в партньорската мрежа на The Impact Project, за да се борят с климатичните промени, като насърчават и своите потребители да мислят еко-ориентирано. Сред големите имена се отличават Amazon, Microsoft, LEGO, Samsung и Netflix.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отбелязват ръст в цената; VC Spectra (SPCT) очаква 142% скок в предварителната продажба

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отскочиха през септември, след като преминаха през вълни на несигурност през 2023 г. Тези ценови скокове следват значителни развития в двата блокчейна.

септември 28, 2023 13:10 4 мин. четене

При SUI се наблюдават ценови колебания, a VC Spectra (SPCT) и PEPE запазват позитивността на пазара

Крипто пазарът преживява период на волатилност, като при топ алткойните се наблюдават значителни ценови колебания. При SUI (SUI), нова блокчейн платформа от първи слой, се наблюдават значителни ценови колебания през последните седмици.

септември 28, 2023 12:10 3 мин. четене

Tradecurve Markets (TCRV) набира $6.1 милиона, нов блокчейн на Shiba Inu (SHIB), а за Ethereum (ETH) предстои голямо движение

Tradecurve Markets набра $6.1 милиона, а Shib Association ще разработи нов Shiba Inu блокчейн. Фючърсен ETH ETF може да бъде одобрен скоро. 

септември 28, 2023 11:05 4 мин. четене

1xBit добавя два ексклузивни метода за депозиране – Arbitrum и Algorand

OT 1xBit винаги правят гигантски крачки към това да останат начело на класацията, а новото добавяне на два метода за плащане – Arbritrum и Algorand – е достатъчно доказателство за този факт.

септември 28, 2023 10:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.