Home

Топ трейдър разкри потенциален сигнал за покупка на Биткойн

07.07.2024 16:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ трейдър разкри потенциален сигнал за покупка на Биткойн

Питър Бранд, известен търговец на стоки, наскоро идентифицира краткосрочен сигнал за покупка на Биткойн (BTC).

Бранд описа модела при Биткойн като “foot shot“, който според него е сигнал за покупка в краткосрочен план. Той също така подчерта, че настоящата корекция е най-значителната по време на бичия цикъл, започнал през декември 2022 г.

В петък Биткойн претърпя рязък спад, спадайки до под $54,000, поради значителните възстановявания на суми от Mt. Gox и правителствените ликвидации от страна на Германия.

Тази корекция от 27% е значително по-голяма от корекцията от 21.9%, която Биткойн отбеляза през третото тримесечие на 2023 г., когато спадна от $31,862 до $24,900.

Съоснователят на Blockstream Адам Бак наскоро обаче омаловажи сериозността на този спад на цената на Биткойн, позовавайки се на предишни бичи цикли, които включваха значителни корекции.

Бранд обаче смята, че е по-вероятно амбициозната цел за достигане на цифрата от $150,000 да бъде постигната през 2025 г., а не през тази година. Въз основа на историческите бичи цикли експертът прогнозира, че пазарът ще достигне своя връх през август 2025 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Нова анкета разкрива какво ще правят инвеститорите в Биткойн след изплащането на Mt. Gox

Въпросът, който вълнува повечето крипто инвеститори, е какво ще се случи, след като Mt. Gox разпредели потребителските компенсации – ще има ли масови разпродажби, или хората ще задържат?

18.07.2024 19:30 2мин. четене

Негатативен индикатор може да сигнализира за скок в цената на Биткойн

Компанията за ончейн данни Santiment отбеляза значителен спад в броя на криптовалутните портфейли, в които има Биткойн (BTC).

18.07.2024 15:30 1мин. четене

Биткойн: Добивна компания обмисля продажба, поради нарастващата конкуренция

Съобщава се, че компанията Cipher Mining проучва възможността за продажба след интерес от страна на потенциални купувачи, според Bloomberg.

18.07.2024 12:30 1мин. четене

Милиардер счита, че Доналд Тръмп е най-добрият избор за Биткойн потребителите

Все повече финансови експерти, анализатори и изпълнителни директори на технологични компании смятат, че потенциалният втори мандат на Доналд Тръмп е правилният път за Биткойн и криптовалутите като цяло.

18.07.2024 9:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.