НАЧАЛО Други

Топ крипто борсите регистрираха над 30% спад на обемите на търговия

23.05.2024 6:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ крипто борсите регистрираха над 30% спад на обемите на търговия

Централизираните крипто борси, включително Binance, Coinbase, Bybit и OKX, претърпяха значителни изходящи потоци, като обемите на търговия са спаднали с над 30% през последния ден.

Данните от веригата показват голямо движение на средства от тези борси, което предполага потенциална разпродажба на целия пазар или стратегически дългосрочни покупки от някои инвеститори.

Ежедневната крипто търговска дейност е намаляла, като много активи губят скорошни печалби, тъй като настроенията на пазара се променят. Биткойн, например, се понижи до $69,836, въпреки поддържането на положителни седмични печалби. Този спад в обемите на CEX наруши предишните възходящи тенденции.

Binance и Coinbase, две от най-големите борси, отчетоха рязък спад в обемите на търговия. Дневният обем на Binance падна до $23.7 милиарда, което е намаление с 31%, на фона на общия спад на крипто пазара. По-рано през седмицата положителните макроикономически новини и очакването за спот ETH ETF доведоха до повишена активност.

Coinbase, най-голямата борса в САЩ, отбеляза спад на обема на търговията си с 47.9% до малко над $3 милиарда поради несигурносtтa на пазара.

Bybit отбеляза спад от 30.5% с обеми около $5.04 милиарда, а OKX отчете спад от 37.9% до $3.8 милиардаa. Тези спадове последваха публикуването на данните за инфлацията в Обединеното кралство, коqто, въпреки че спаднаха до 2.3%, очакваните 2.1% не бяха достигнати, което повлия на пазарните настроения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Уорън Бъфет е изпуснал $4.5 милиарда в печалби от Apple

Уорън Бъфет постигна забележителен рекорд за натрупване на богатства както по време на бичи, така и по време на мечи пазари и беше коронован за „Оракулът от Омаха“.

13.06.2024 13:30 2 мин. четене

Чарлз Хоскинсън коментриа слуховете за партньорство на Cardano с Илон Мъск

Наскоро Тони Едуард, домакин и основател на Thinking Crypto, проведе интервю с Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, в което той имаше възможност да изрази мнението си за проваления потенциал на сътрудничеството с главния изпълнителен директор на Tesla и собственик на X (Twitter) Илон Мъск.

13.06.2024 11:30 2 мин. четене

Топ американска банка разкрива интегрирането на AI за големите си инвеститори

Акцентът на плана на банката бе даден от Ребека Хил, ръководител на отдела за управление на богатството в Morgan Stanley в Австралия.

13.06.2024 11:00 2 мин. четене

БРИКС: Съюзът с исторически ход, който ефективно зарязва долара

Алиансът БРИКС обяви споразумение с няколко държави извън съюза за уреждане на търговските сделки в техните национални валути, заобикаляйки използването на долара.

13.06.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.