НАЧАЛО Биткойн

Топ икономист разкри крипто позициите си – ето кои алткойни избра

03.05.2024 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ икономист разкри крипто позициите си – ето кои алткойни избра

Известният трейдър и икономист Алекс Крюгер разкри настоящата си бича позиция относно състоянието на крипто пазра.

Той сподели стратегията си да поддържа “максимално лонг” позиция, като същевременно контролира балансиран портфейл чрез многократно хеджиране и дехеджиране.

Крюгер подчерта настоящата си експозиция във “висококонцентрирани позиции”, но намекна за предстоящ ход за ” намаляване на риска” на инвестициите си. Въпреки че предвижда потенциален спад, при който Биткойн може да падне до $52,000 от сегашните $59,000, той запазва дългосрочна бича перспектива, като очаква нови исторически върхове по-късно през годината.

Крюгер диверсифицира портфейла си извън Биткойн, като държи позиции в различн вериги от първи слой като Solana (SOL), Toncoin (TON), Aptos (APT) и Core (CORE), както и инвестиции в децентрализирани протоколи като Arweave (AR) и Bittensor (TAO). Той призна и по-високия риск, свързан с APT, CORE, AR и TAO, в сравнение със SOL и TON.

Размишлявайки върху последните пазарни събития, Крюгер отчете мечата реакция на Биткойн спрямо изявлението на Федералния комитет по операциите на открития пазар на САЩ (FOMC), като смята, че е рядкост цената да се обърне след пресконференцията, особено след миролюбивата позиция на FOMC. Въпреки това той намира положителна страна в корелацията на Биткойн с акциите, което показва известно изравняване на пазарното поведение.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн ETF регистрираха $1.3 милиарда входящи потоци през май

През май спот борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн отбелязаха значителен приток, възстановявайки се от изходящите потоци, наблюдавани през април. С приток от $1.3 милиарда тези ETF-и достигнаха нов връх, като неутрализираха изтеглените през предходния месец $344 милиона.

18.05.2024 23:00 2 мин. четене

Криптовалутите никога няма да заменят долара според експерти

Тъй като икономиката на САЩ показва признаци на влошаване с нарастващи показатели за дълга, щатският долар е изправен пред сериозни предизвикателства.

18.05.2024 18:00 2 мин. четене

БРИКС: Доларът е в опасност според МВФ

Международният валутен фонд (МВФ), често наричан Световна банка, признава нарастващата заплаха, която държавите от БРИКС и други местни валути представляват за господството на щатския долар.

18.05.2024 12:00 2 мин. четене

Ако бяхте инвестирали 100 лева в Биткойн през 2010 година, колко щяхте да имате сега?

В дългосрочен план фондовият пазар се е доказал като един от най-доходоносните начини за инвестиране, който обогатява инвеститорите повече от всеки друг клас активи.

18.05.2024 7:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.