НАЧАЛО Алткойни

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик "Cred" сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

Един от тези активи е XRP, при който се наблюдава увеличение на стойността с близо 10%. Cred смята, че възходящата тенденция на XRP може да продължи, ако остане над предишното ниво на съпротива от $0.414, с потенциална ценова цел от $0.50 до $0.60, ако инерцията се запази.

След това той прехвърли фокуса си върху Cardano (ADA), отбелязвайки, че проектът показва положителни сигнали и спазва техническите показатели, което потенциално показва връщане към максимума му от 2023 г. от $0.42, който беше достигнат през февруари.

Cred каза, че докато Cardano стой над $0.35, следващата проблемна зона с висока времева рамка е около $0.41. Ако обаче пробие това ниво, той предполага, че Cardano може да се търгува в диапазон между $0.40 и $0.60.

С обем на търговията от около $252 милиона през последните 24 часа, ADA в момента се оценява на около $0.36.

Cred анализира и Solana (SOL), 12-ата по големина криптовалута по пазарна капитализация, която все още се движи в диапазон с подкрепа при $20, средна точка на рейнджа на $23 и съпротива на $26.

Той предполага, че Solana формира модел на двойно дъно, след като успява да задържи подкрепата при $20. Той също така отбеляза, че средата и другата страна на рейнджа могат да бъдат съответно около $22 и $24. Към момента на писане на статияа Solana се търгува за $20.89.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Цена и пазарни условия – какво следва?


И накрая, Cred предостави прозрения за конкурентния токен на Етериум (ETH) – Fantom, който се търгува за $0.46 към момента на писане на статията.

Анализаторът обсъди бичия потенциал на Fantom (FTM), заявявайки, че докато остава над предишното си ниво на съпротива от $0.43, може да продължи да се развива положително.

Той прогнозира, че FTM може да достигне ценова цел от $0.70 до $0.90 в случай на значителна пазарна ротация. Подобно увеличение би представлявало рали от над 90% за криптовалутата, която се позиционира като конкурент на Етериум.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Разглеждаме потенциала на Биткойн в коефициенти – ТАЗИ криптовалута е с коефициент 1.65 да скочи с 300%!

Феновете на спортните залози харесват коефициентите, защото предлагат ясна визия за това какви са шансовете едно събитие да се случи. И макар в крипто средите подобни неща да не са чак толкова ясни, то в тази статия решихме да ви покажем някои криптовалути, които могат да се развият доста добре при правилните обстоятелства.

юни 2, 2023 18:00 5 мин. четене

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.