НАЧАЛО Алткойни

Топ анализатор очаква огромен ръст на цената на тази криптовалута

24.05.2024 19:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ анализатор очаква огромен ръст на цената на тази криптовалута

Според крипто анализатора Майкъл ван де Поуп, Polkadot (DOT) е готов за значителен скок на цената, потенциално удвоявайки стойността си.

Ван де Поуп приписва това потенциално рали на големи мрежови разработки, включително предстоящото издание на Polkadot 2.0 и бялата книга JAM (Join-Accumulate Machine).

Той също така предполага, че корелацията на Polkadot с Етериум (ETH) може допълнително да повиши цената му, със следваща цел от $18.

Polkadot отбеляза повече от 4% увеличение през последните 24 часа и към момента на писане на статията се търгува на цена от $7.14. Ван де Поуп вярва, че по-широкият пазар на алткойни е завършил своята фаза на корекция и сега е подготвен за възходяща тенденция, потенциално достигаща нови рекорди.

Следващите исторически върхове биха могли да бъдат около 60%-70% над настоящите нива. Той очаква Етериум да достигне тези върхове през следващите два до четири месеца.

Въпреки че остава оптимистичен за Биткойн (BTC), Ван де Поуп очаква повторно тестване на нивото от $68,000 на 12-часовата графика, преди да възобнови възходящата си траектория.

Въпреки това той предполага, че алткойните могат да надминат Биткойн през следващите месеци, тъй като много от тях в момента са подценени в сравнение с BTC, което представлява потенциални възможности за растеж.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на AI криптовалута се изстреля след като Binance обяви подкрепата си

Съсредоточен върху AI алткойн проект претърпя скок на цената, след като получи подкрепата на водещата крипто борса Binance.

13.06.2024 12:30 1 мин. четене

Крипто порфейлът MetaMask ще предлага стейкинг на Етериум

MetaMask, разработена от ConsenSys, наскоро стартира нова услуга за стейкинг на Етериум, която позволява на потребителите да залагат всякакви количества ETH.

13.06.2024 12:00 2 мин. четене

Защо инвеститорите предпочитат меме криптовалутите пред по-утвърдени монети?

Популярен крипто анализатор разсъждава върху това как и защо меме криптовалутите са се откроили от останалите алткойни през този цикъл.

13.06.2024 8:30 1 мин. четене

Крипто китовете се запасяват с XRP – какво да очакваме от цената?

Напоследък много хора просто спекулират с бъдещето на XRP, но смятат, че консолидацията на ниво от $0.5 е възможна.

13.06.2024 7:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.