НАЧАЛО Алткойни

Топ алткойн е близо до огромен пробив – какво да следим?

09.06.2024 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ алткойн е близо до огромен пробив – какво да следим?

Известният крипто анализатор Kaleo изразява оптимизъм по отношение на потенциалния скок на водещ алткойн на крипто пазара.

Kaleo подчерта обещаващата траектория на Binance Coin (BNB), родния токен на екосистемата BNB Chain.

Той направи паралели между текущия ценови модел на четиричасовата графика и представянето му през 2021 г., което предполага възможно повторение за достигане на нови върхове за всички времена (ATH).

Насърчавайки потенциалните инвеститори да обмислят стратегически входни точки, Kaleo посочи приликите между настоящите пазарни условия и тези, наблюдавани през пролетта на 2021 г.

Той особено отбеляза важността на наблюдението на спадове, особено под границата от $650, като потенциални възможности за натрупване.

Kaleo също така сподели прозрения за очаквания пробив на Етериум (ETH) срещу Биткойн (ETH/BTC), което може да има значителни последици за проектите от първи слой (L1).

Прогнозирайки възходящо движение за ETH/BTC над 0.10 BTC ($6,926), той подчерта потенциала за значителни печалби в alt L1 EVM, след като този етап бъде постигнат. В момента ETH/BTC се оценява на 0.053 BTC ($3,689).

Освен това Kaleo изрази бичо настроение по отношение на позицията на Етериум в ранните етапи на параболичната фаза на пазарния цикъл, сигнализирайки за положителни перспективи за бъдещото му представяне.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Над $440 милиона бяха ликвидирани от пазара на криптовалути

През последните 24 часа пазарът на криптовалути претърпя рязък спад, който доведе до принудителни ликвидации на трейдъри, заличавайки близо половин милиард долара от пазара.

18.06.2024 13:06 2 мин. четене

Да купиш Kaspa сега е като да купиш Биткойн преди 9 години

Известен крипто анализатор, наречен Crypto Chrys, сега прави голяма сделка с Kaspa (KAS), която според него е толкова добра, колкото и ранните дни на Биткойн.

18.06.2024 11:30 1 мин. четене

Dogecoin разработчик предупреди за рисковете от инвестиране в крипто

Криптовалутите са много интересен, но костелив орех, особено за начинаещите в тази област. Експоненциалният ръст на меме токени като Dogecoin е причина за масовото привличане на много начинаещи.

18.06.2024 10:00 3 мин. четене

Aptos ще задмине Solana до три години според Артър Хейс

Артър Хейс от BitMEX наскоро прогнозира, че Aptos (APT), блокчейн мрежа от първи слой, ще изпревари Solana (SOL) до 2-3 години.

18.06.2024 6:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.