НАЧАЛО Блокчейн

Меме криптовалутата Baby Doge стартира на Solana

09.06.2024 0:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалутата Baby Doge стартира на Solana

Криптовалутата Baby Doge, известна със своята тема, вдъхновена от популярното кучешко меме, отново развълнува крипто общността.

След като наскоро се оттегли от Етериум и BNB Chain, монетата сега се насочва към мрежата на Solana.

Скорошна публикация в X разкри, че предложението на общността за стартиране на токена BabyDoge в мрежата Solana е одобрено. Това бележи значителна стъпка напред в развитието на монетата, тъй като тя се утвърждава в една от водещите блокчейн мрежи.

Решението да се внедри BabyDoge на Solana идва със стратегически предимства. Блокчейнът предлага по-рентабилни транзакции в сравнение с Етериум, което го прави привлекателна опция. Освен това, не всички големи борси поддържат BNB Chain, което допълнително засилва привлекателността на Solana. Тези фактори повлияха на избора за разширяване на присъствието на Baby Doge в мремжата на Solana.

Екипът за разработване на BabyDoge очаква скоростта на транзакциите да надхвърли 65,000 TPS, като таксите за транзакции ще паднат до $0.00025. Тези подобрения събраха силна подкрепа от общността за предложението.

Въпреки положителното развитие, цената на BabyDoge отбеляза спад към момента на писане, което доведе до спекулации сред инвеститорите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Как крипто инвеститор превърна $2,000 в $1.74 милиона с криптовалутата, подкрепена от Андрю Тейт

Съобщава се, че лице, описано като „вътрешен човек“, е превърнало инвестиция от $2,000 в над $1.7 милиона за кратък период от време.

15.06.2024 19:30 1 мин. четене

Представянето на алткойните не оправдава очакванията, но това скоро може да се промени

Главният крипто анализатор на Real Vision Джейми Коутс информира, че макар Етериум (ETH) да е показал добро представяне в началото на този месец, той все още изостава от Биткойн (BTC).

15.06.2024 17:37 2 мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.