НАЧАЛО Алткойни

Топ 4 алткойна за инвестиция до края на годината според анализатор

04.06.2024 7:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 4 алткойна за инвестиция до края на годината според анализатор

Популярен в крипто средите анализатор сподели своите четири най-добри алткойн избора за следващите шест месеца.

Анализаторът, известен като The Flow Horse, наскоро каза, че Етериум (ETH) е ключова инвестиция, която трябва да обмислите от сега до края на годината.

В допълнение към Етериум, неговите препоръки включват Pepe (PEPE), MAGA (TRUMP) – мемекойн, вдъхновен от кандидата за президент Доналд Тръмп, и Ondo Finance (ONDO), който се фокусира върху токенизиране на активи от реалния свят (RWA).

Той подчертава, че тези четири актива са основните му избори, което предполага, че няма нужда от пети избор. За всеки, който не е сигурен, той съветва да добави Биткойн към своето портфолио с максимална времева рамка от шест месеца.

Анализаторът също така предполага, че в дългосрочен план задържането на Биткойн (BTC) е може би най-добрата стратегия по отношение на коригирана спрямо риска възвръщаемост в сравнение с избирането на алткойни.

В момента Етериум се търгува на цена от $3,750, след като леко се понижи през последните 24 часа. ONDO е на цена от $1.38, което показва увеличение от близо 2% за същия период.

MAGA се оценява на $14.59, след спад от над 8% през последните 24 часа. Другата меме криптовалута, Pepe, е на цена от $0.00001499, което показва увеличение от повече от 72% през последните 30 дни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.