НАЧАЛО Алткойни

Алткойн отбеляза рекорден обем на транзакции – цената скочи с 50%

03.06.2024 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн отбеляза рекорден обем на транзакции – цената скочи с 50%

Notcoin (NOT), проект, подкрепян от социалната платформа Telegram, постигна важен етап, като обемът на 24-часовите транзакции в мрежата му достигна $4.673 милиарда.

Тази впечатляваща цифра позиционира Notcoin като четвъртия най-търгуван дигитален актив, отстъпвайки само на Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Tether (USDT).

По-голямата част от търговската активност бе съсредоточена в Binance, където само на търговската двойка NOT/USDT се паднаха $2.182 милиарда, което е 46.56% от общия обем на търговията с Notcoin.

Този рязък ръст на търговската активност доведе до забележителното 52% увеличение на цената на Notcoin през последните 24 часа.

Към момента на писане на статията цената на Notcoin е $0.02139.

Тъй като крипто пейзажът продължава да се развива, пазарните анализатори внимателно наблюдават представянето на Notcoin и потенциалното му въздействие върху динамиката на търговията с дигитални валути.

Препоръчваме на инвеститорите да извършват задълбочени проучвания и да проявяват предпазливост при търговията с дигитални активи, тъй като крипто пазарът е известен със своята волатилност

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойн сезонът отново се забави, но дали е добър момент за инвестиция?

Първоначалното вълнение около т.нар. „алткойн сезон“ се охлади, като много криптовалути се коригираха с 10-20% през последната седмица, с изключение на няколко като Етериум.

18.06.2024 15:00 2 мин. четене

Над $440 милиона бяха ликвидирани от пазара на криптовалути

През последните 24 часа пазарът на криптовалути претърпя рязък спад, който доведе до принудителни ликвидации на трейдъри, заличавайки близо половин милиард долара от пазара.

18.06.2024 13:06 2 мин. четене

Да купиш Kaspa сега е като да купиш Биткойн преди 9 години

Известен крипто анализатор, наречен Crypto Chrys, сега прави голяма сделка с Kaspa (KAS), която според него е толкова добра, колкото и ранните дни на Биткойн.

18.06.2024 11:30 1 мин. четене

Dogecoin разработчик предупреди за рисковете от инвестиране в крипто

Криптовалутите са много интересен, но костелив орех, особено за начинаещите в тази област. Експоненциалният ръст на меме токени като Dogecoin е причина за масовото привличане на много начинаещи.

18.06.2024 10:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.