НАЧАЛО Алткойни

Топ 3 трендинг алткойни тази седмица

02.03.2024 14:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 трендинг алткойни тази седмица

Според текущите настроения, измерени чрез индекса на страха и алчността, пазарът на криптовалути преживява екстремна фаза на алчност.

През последния месец множество алткойни демонстрираха изключителни резултати. Макар че някои от тях срещнаха незначителни неуспехи в началото на март, други запазиха инерцията си. В тази статия ще може да разгледате тенденциите при едни от най-печелившите алткойните за последните 7 дни

Въз основа на данните от метриките на CoinmarketCap, петте най-тенденциозни алткойна за седмицата включват Pepe Coin, Digwifhat, и Fetch.ai.

Pepe Coin (PEPE)

Pepe Coin, отличаваща се със своята тематика, се превърна в една от видните меме монети, следвайки стъпките на Dogecoin и Shiba Inu. С пазарна капитализация от $1.7 милиарда, цената на PEPE се покачи до $0.000004445 към момента на писане на статията, отбелязвайки забележително увеличение от 376% за последните 30 дни. Както може да видите на графиката по-долу, значителна част от поскъпването, се е формирала от 27 февруари насам.

Dogwifhat (WIF)

Меме криптовалутата Dogwifhat, изобразяваща къче от породата шиба ину, украсено с шапка, достигна в ранните часове на събота най-високата си стойност за всички времена от $1.33 по данни на CoinMarketCap. Започвайки възходящата си траектория на 24 февруари, WIF понастоящем се търгува на стойност $1.27, отразявайки впечатляващ скок от 462% за последния месец.

Fetch.ai (FET)

Fetch.ai, AI лаборатория, може да се похвали със свой роден токен, FET, за търговия и транзакции. На 1 март FET достигна максималната си стойност от $1.82. Към момента на писане на статията монетата се търгува на цена от $1.60, което все пак отразява 181% ръст за последните 30 дни. При FET повишението изглежда се е случило на два етапа. От 16 до 28 февруари токенът е повишил стойността си с около 30%, д окато от 28 февруари до 2 март скокът се равнява на малко над 50%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.