НАЧАЛО Алткойни

Топ 3 прогнози за криптопазарите през 2023 г.

февруари 10, 2023 18:59 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 прогнози за криптопазарите през 2023 г.

BTC и ETH продължават да ръководят пазара на криптовалути, но нови проекти като Fight Out, Meta Masters Guild и Dash 2 Trade разполагат с огромен потенциал за развитие през 2023г.

Биткойн – Най-сигурната инвестиция в крипто света

Биткойн е основоположникът на криптовалутите и като такъв, той има правото да се нарече “най-сигурната инвестиция в крипто света”. Все пак, BTC доказа устойчивостта си през годините като устоя на много сривове на пазара и в същото време съумя да покачи стойността си.

От друга страна, в последно време, криптовалутата се затруднява да поддържа нивата на развитие при конкурентите си като по време на бичи пазар почти всички други валути се представят по-добре от BTC (вероятно поради високата му капитализация). Крипто общността тръпне в очакване за четвъртия халвинг на актива, който ще се състои през средата на 2024 година. Именно този период е считан за началото на следващата голяма възможност за инвестиране на пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Въпреки всичко, много инвеститори влагат средства в Биткойн само в дългосрочен план, тъй като валутата е сред най-ниско волатилните на пазара и не предлага добри възможности за реализиране на печалби в краткосрочен план (по-малко от 6 месеца).

Етериум – Конкурент №1 на BTC и втори по пазарна капитализация

Етериум успя да се утвърди като втората най-здрава и солидна криптовалута на пазара. С течение на времето, тя съумя да изгради много работещи версии, които влязоха в употреба през последния крипто цикъл. Хиляди проекти видяха бял свят благодарение на ETH блокчейна, като може би именно там се крие истинската стойност на проекта.

Към момента, ETH се намира на второ място по пазарна капитализация с малко над $162 милиарда. Все пак, много хора очакват положително развитие за втората по големина криптовалута, като смятат, че ще продължи да скъсява дистанцията до първото място.

Наблюдава се обаче известна тревожност на крипто пазара в последно време поради сривовете на големи проекти като LUNA и FTX. Именно заради това, настроението на много инвеститори към утвърдилите се криптовалути е песимистично и те започват да търсят нови алтернативи в крипто света.

Алткойни – голям риск, висока възвръщаемост

Въпреки че мнозина експерти са скептично настроени относно алткойните, те неведнъж са доказали своята стойност през годините. Считани за криптовалути с голям риск, те често трябва да уверяват последователите си в обратното посредством поредното си успешно представяне на пазара.

Десетки алткойни съумяха да възнаградят последователите си и притежателите на техните токени с огромна възвръщаемост през последния бичи цикъл. Инвестицията в подобни активи често дава възможност на участниците на пазара да акумулират още повече средства в сравнение със залагането на сигурно посредством BTC и ETH.

2022 година беляза началото на интересно движение в крипто средите, а именно желанието на повечето инвеститори да навлязат в дадени проекти на сравнително ранен етап, с което да изградят предимство пред останалите. Предварителните продажби започнаха да привличат още повече хора с течение на времето, а идните 12 месеца могат да се превърнат в период за подобни инвестиции.

В следващите няколко реда ще разгледаме три обещаващи проекта, които разполагат с огромен потенциал. Въпрос на време е да успеят да го развият и да си проправят пътя към топ 100 в света на криптовалутите.

Прочетете тук за най добрите алткойни за 2023.

Fight Out – крипто проект с фокус върху физическото състояние на хората

Fight Out е съвременен крипто проект, целящ да подобри здравословното и физическото състояние на последователите си. Компанията предлага Move-to-Earn платформа, от която всеки може да извлече някакви позитиви. По този начин, ентусиастите, които търсят промяна или постоянство, ще могат да изградят полезни спортни навици като в същото време изкарват странични доходи.

Идеята на екипа е да бъде създадена мобилна апликация, служеща за централно място, където потребителите ще прекарват времето си, проследявайки изкъсо детайли относно тренировките си. Към момента, работата върху мобилното приложение продължава с бързи темпове, като наскоро от Fight Out обявиха, че работят върху всеки един детайл от платформата. Апликацията ще даде достъп на клиентите си до жизненоважна информация, свързана с както с техните тренировки, така и дори с физическите активности на професионални спортисти, от които да черпят мотивация.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Fight Out също планира изграждането на метавселена, където участниците ще могат да се включат в различни надпревари и състезания в битка за награди. Там, те ще бъдат представлявани от аватара им, който ще бъде пряка репрезентация на техния физически прогрес в последно време. Всеки потребител ще има възможност да закупи желани от него артикули, продукти и баджове, с които да доукраси визията си в метавселената на Fight Out.

MEMAG – Play-to-Earn игра, изградена върху ETH мрежата

Meta Masters Guild е крипто проект от ново поколение, предлагащ Play-to-Earn игри, базирани на ETH мрежата. Изградени благодарение на Web 3.0 итерацията, компанията се надява да успее да привлече много клиенти чрез уникалните си графики, мисии и коли сред игрите на платформата.

Към момента, екипът продължава да работи върху идеите си, като първата игра, Meta Kart Racers, ще бъде налична към края на 2023 година. През останалото време, проектът ще работи върху изграждането на солидна крипто общност, която да ги следва неотлъчно и върху привличането на нови спонсори.

Meta Masters Guild официално пусна основния си токен, MEMAG, в предварителна продажба, като цената му в момента е $0.0021 и успя да събере $3.88 милионна. Планирани са общо 7 етапа за продажбата, като стойността му ще се покачва с изминаването на всеки един от тях. Очаква се цената да се утрои до самия край на предварителната продажба.

Dash 2 Trade – платформа за трейдинг сигнали, анализи и статистики от ново поколение

Dash 2 Trade навлиза ударно в крипто пространството, след като преди няколко дни официално сложи край на предварителната си продажба. Тя неминуемо се превърна в успех за целия тим, тъй като проектът успя да набере малко над $15 милиона само в рамките на няколко месеца.

Компанията предлага платформа за аналитични трейдинг сигнали и статистики, базирани върху добре подбрана информация от онлайн пространството. Екипът разполага с години опит в тази сфера, след като постигна успех чрез първия си проект – Learn 2 Trade – успявайки да събере група от над 40,000 активни трейдъри и малко над 70,000 последователи в Telegram.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Също така, в началото на година, Dash 2 Trade пусна дългоочакваната бета версия на таблото си за управление в платформата. То дава достъп до синтезирани таблици с предварителни продажби на някои от най-перспективните проекти на пазара.

Мултифункционалността на токена допълнително принася стойност в цялата екосистема. D2T може да бъде ползван за стейкване в платформата, търгуване на пазара или за заплащане на месечните абонаментни услуги.

d2t

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ChatGPT прогнозира цената на Cardano: Tradecurve обявява функционалността на Connect Wallet

В последно време Cardano и Tradecurve са актуални теми в динамичния и често променлив крипто пеизаж. Докато Cardano, играчът ветеран, се намира в ключов момент на ценово движение, Tradecurve, изгряващата звезда, привлича вниманието с най-новата си функция за свързване на портфейли.

май 30, 2023 10:03 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 10:02 3 мин. четене

Топ меме криптовалута за инвестиция през юни 2023 г.

Меме криптовалутите превземат света към момента, така че не е лесно да отдадете на “изкушението” и да се включите в този атрактивен сектор от криптовалутите.

май 30, 2023 10:01 5 мин. четене

Прогноза за цената на Filecoin за 2023 г. – не пропускайте Aptos и Collateral Network

Нарастващото търсене на дигитално съхранение на данни стимулира растежа на Filecoin (FIL), но накъде ще се насочи токенът FIL през 2023 г.?

май 30, 2023 10:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.