НАЧАЛО Алткойни

Топ 3 меме криптовалути, които може да се изстрелят след халвинга на Биткойн

16.04.2024 15:37 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 меме криптовалути, които може да се изстрелят след халвинга на Биткойн

Секторът на криптовалутите е изпълнен с очакване, тъй като халвинг събитието на Биткойн (BTC) наближава.

Вълнението около халвинга стимулира интереса на инвеститорите, като трейдърите се опитват да прогнозират коя криптовалута ще се възползва най-много от евентуалнат бича инерция, която може да дойде с него.

Халвинг събитието, предназначено да намали наполовина възнагражденията на миньорите на Биткойн, има голямо значение по няколко причини.

То играе решаваща роля за поддържане на дефицита на Биткойн, като по този начин запазва неговата привлекателност и стойност. Освен това тези събития често са водили до незначителни ценови колебания, което потенциално може да доведе до преразпределяне на средства от Биткойн към други криптовалути.

В допълнение към известните алткойни, меме токените също може да привлекат внимание след самото събитие. Ето три меме токена, които биха могли да отбележат значителен ръст след халвинга:

DogWifHat (WIF)

DogWifHat се превърна във фаворит сред инвеститорите по време на последната бича фаза на крипто пазара. Неотдавнашното листване на монетата на платформата на OKX подчертава нарастващата ѝ популярност и покачването на цената ѝ до нови върхове. Според Coincodex нагласите на инвеститорите към WIF могат да се променят значително след хавлинга на Биткойн, водени от структурата на меме монетата и историческите ценови тенденции. CoinCodex прогнозира 223% скок за WIF около 16 май, с потенциален исторически връх от $8.39, предлагайки на инвеститорите възможност да утроят печалбите си.

Shiba Inu (SHIB)

От пускането си на пазара през август 2020 г. Shiba Inu събра значителни последователи благодарение на впечатляващото си ценово представяне. С наближаването на халвинга настроенията на инвеститорите към SHIB се засилиха допълнително. Coincodex предполага, че SHIB може да изпита значителен приток на средства, което потенциално да доведе до повишаване на цената ѝ с 230% до $0.00007202 до 16 май.

Pepe (PEPE)

Pepe, меме монета, вдъхновена от популярното интернет меме “Pepe the Frog”, придоби култов статус в Web3 екосистемата през 2024 г. Възползвайки се от бичия пазарен цикъл, Pepe стана свидетел на значително увеличение на цената, като в момента се търгува за $0.00000514. CoinCodex очаква, че Pepe може да надхвърли типичните си ценови прагове след халвинга на Биткойн, като прогнозира скок от над 221% до нов етап от $0.00001768.

Тези прогнози се основават на текущите пазарни тенденции и настроения, като данните предполагат бичи перспективи за тези меме токени след халвинга. На инвеститорите се препоръчва да провеждат собствени проучвания и да проявяват предпазливост, преди да вземат инвестиционни решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Toncoin измести Dogecoin в топ 10 класацията на криптовалутите

Голяма пазарна корекция, при която Биткойн падна до под $65,000, доведе до 33% увеличение на обема за Toncoin.

18.06.2024 16:11 1 мин. четене

Тази криптовалута може да скочи с 50% преди по-сериозна корекция според анализатор

Популярният крипто трейдър Bluntz, известен с точните си алткойн прогнози, вярва, че меме токена Dogwifhat (WIF) е на път да претърпи значителен подем.

18.06.2024 15:30 2 мин. четене

Алткойн сезонът отново се забави, но дали е добър момент за инвестиция?

Първоначалното вълнение около т.нар. „алткойн сезон“ се охлади, като много криптовалути се коригираха с 10-20% през последната седмица, с изключение на няколко като Етериум.

18.06.2024 15:00 2 мин. четене

Над $440 милиона бяха ликвидирани от пазара на криптовалути

През последните 24 часа пазарът на криптовалути претърпя рязък спад, който доведе до принудителни ликвидации на трейдъри, заличавайки близо половин милиард долара от пазара.

18.06.2024 13:06 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.