НАЧАЛО Биткойн

Топ 3 катализатора за следващия бичи пазар – Хонг Фанг

декември 22, 2022 6:23 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 катализатора за следващия бичи пазар – Хонг Фанг

Главният изпълнителен директор на криптоборсата Okcoin идентифицира три фактора, които биха могли да предизвикат следващия бичи пазар.

В интервю за Kitco News Хонг Фанг каза, че нарастващата нужда от системи за стабилни валути, причинена от провалите на настоящите централизирани парични системи, може да разпали следващия бичи пазар на криптовалутите.

Тя твърди, че държава с икономика, много по-голяма от тази на Ел Салвадор може да се реши да приеме дигитални активи по някакъв начин.

Мисля, че от макро перспектива продължаваме да виждаме предизвикателства… Мисля, че Световната банка наскоро излезе с изявление, че десетина държави може да не изпълнят задълженията по собствения си дълг през следващата година, което е провал на централизираната парична система.

Бих заподозрял, че фундаменталната нужда от по-адекватни пари ще продължи да се изгражда на заден план…


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: 2024 г. ще е изключително добра за Биткойн и Етериум – Раул Пал


Според Фанг предстоящият халвинг на Биткойн (BTC) през 2024 г. и развитието на блокчейн проекти също може да спомогне за предизвикване на покачване на цените на дигиталните активи.

Биткойн има свой собствен цикъл на [халвинг]. Не знам дали е случайно, че предишните криптоцикли донякъде съвпаднаха с цикъла на [халвинг] на Биткойн, но това може да бъде катализатор…

Мисля, че третият потенциален катализатор са реалните проекти. Всеки път, когато имаме бичи пазар при Биткойн […] това беше, защото много строители, изградиха проекти по време на последния мечи пазар.

Фанг допълни, че проектите, които се градят в момента ще са по-склонни да предлагат стойност на потребителите поради трудните обстоятелства, в които се създават. Това, твърди тя, ще е катализатор за следващия бичи пазар при криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене