НАЧАЛО Други

Топ 3 акции от портфолиото на Кати Ууд, които да следите този месец

23.05.2024 20:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 акции от портфолиото на Кати Ууд, които да следите този месец

Кати Ууд, главен изпълнителен директор на Ark Invest, актуализира ежедневно портфейла си от акции и от 2020 г. насам е събрала много последователи.

Въпреки че през същата година регистрира значителни входящи потоци, през последните години се наблюдава отрицателна възвръщаемост. С възстановяването на акциите инвеститорите се връщат на пазара, като се стремят да постигнат тримесечни постъпления. Въпреки че вчера фондовият пазар се понижи преди публикуването на финансовите резултати на Nvidia за първото тримесечие, инвеститорите остават бдителни. Ето и трите най-добри акции на Кати Ууд за този месец.

Block (SQ)

Подкрепената от Джак Дорси компания за разплащания Block продължава да разширява обхвата си. SQ се търгува на цена от $66.86, отчитайки спад от 0.7%, но остава високо оценен актив на пазара. Компанията, известна по-рано като Square, отчете приходи за първото тримесечие в размер на $5.96 милиарда, което леко надхвърля очакванията, и остава в портфолиото на Кати Ууд.

Meta (META)

Платформата Meta наскоро се оцвети в зелено и запази входящите потоци след силното представяне през първото тримесечие на 2024 г., което доведе до увеличаване на приходите и положителни прогнози за останалата част от годината. Цената на акциите възлиза на $467.5 , което отразява минмален спад през последното денонощие. През тази седмица активът спадна с 0.6%, но поддържа 38% ръст през последните шест месеца.

Robinhood (HOOD)

Robinhood привлече приток на средства тази година, въпреки че се търгуваше на червено през последните 24 часа. Активът се търгува на цена от $19.56, което отразява спад от 0.5% през последните 24 часа. Тази седмица HOOD отбеляза впечатляващ ръст, с което месечните потоци надхвърлиха 11%. Компанията отчете по-добри от очакваните резултати през последното тримесечие.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Trezor представя новата си серия хардуерни портфейли

Компанията за крипто портфейли Trezor официално обяви стартирането на Trezor Expert – персонализирана индивидуална услуга.

14.06.2024 17:30 1 мин. четене

АСЕАН започва да страни от Китай и се насочва към САЩ

Според неотдавнашно проучване, износът на страните от ASEAN за САЩ е надминал този на Китай за първи път от шест тримесечия насам.

14.06.2024 17:00 1 мин. четене

Биткойн титанът MicroStrategy увеличи предлагането на акции до $700 милиона

MicroStrategy, най-големият притежател на Биткойн (BTC), обяви на 14 юни цената на конвертируемите първостепенни облигации с падеж 2032 г, които възлизат на обща стойност от $700 милиона, което е с $200 милиона повече от първоначално обявените стойности.

14.06.2024 16:00 1 мин. четене

OPEC може да започне да губи контрола върху глобалните пазари на петрол

Общото мнение на експертната общност е, че ОПЕК+ може да не успее да поддържа цените на петрола на пазара, като контролира производството си, тъй като Международната агенция по енергетика (IEA) прогнозира завишено световното предлагане.

14.06.2024 14:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.