НАЧАЛО Други

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

22.05.2024 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

В перспектива до втората половина на 2024 г. Биткойн и свързаните с него активи са готови да се възползват от два ключови бичи фактора: халвинг събитието на флагманската криптовалута и институционалното приемане чрез одобрените в САЩ спот Биткойн ETF.

Ето три акции, свързани със сектора на криптовалутите, позиционирани за потенциален растеж:

Coinbase (COIN)

Като водеща борса за криптовалути в САЩ, Coinbase притежава Zacks рейтинг #1, предполагащ силна покупка (Strong Buy). Известният инвеститор Сет Кларман изрази увереност във фундаменталните показатели на Coinbase, като изтъкна стабилната ѝ финансова позиция, включително над $7 милиарда в парични резерви. Coinbase последователно надминава очакванията за приходите, като средната изненада за печалбата на акция е 364.63% през последните пет тримесечия. Интересното е, че неотдавнашният ѝ отчет за приходите разкри печалба на акция от $4.4, което доста надхвърли прогнозите на анализаторите от $1.07. Тези резултати подчертават стратегическото изпълнение на Coinbase и силните пазарни условия.

Robinhood Markets (HOOD)

Robinhood, брокерска платформа, придоби популярност заради демократизирането на търговията. Наскоро платформата въведе възможности за търговия с криптовалути, позиционирайки се така, че да се възползва от нарастващия интерес към дигиталните активи. Въпреки че навлезе на крипто арената по-късно от някои конкуренти, Robinhood демонстрира впечатляващ растеж, като нетните депозити достигнаха рекордните $11.2 милиарда през първото тримесечие. Компанията последователно надминава очакванията за приходите, като може да се похвали със среден ръст на печалбата на акция от 230% през последните четири тримесечия.

MicroStrategy (MSTR)

MicroStrategy, водещ доставчик на софтуер за бизнес разузнаване, направи фурор, като прие Биткойн за свой основен резервен актив. Решението на бившия главен изпълнителен директор Майкъл Сейлър да приемеБиткойн стандарта“ се оказа доходоносно, като MicroStrategy отбеляза забележителен ръст от над 1,000 % през последните пет години. Използвайки Биткойн като резервен актив на хазната си, MicroStrategy се разграничи и се възползва от нарастващата стойност на криптовалутата.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Следващата акция, която може да достигне $1 трилион според Bank of America

В четвъртък се появиха спекулации от Bank of America, че Broadcom може да бъде следващият актив на фондовия пазар с оценка от $1 трилион.

15.06.2024 7:30 2 мин. четене

Байдън може да изгуби президентските избори според Марк Кюбан – ето защо

Въпреки че администрацията на Байдън се ориентира към крипто индустрията, силните страни в бизнеса остават недоволни от прекрачването на границата, което се прави от председателя на SEC Гари Генслер по различни въпроси, свързани с крипто сегмента.

15.06.2024 7:00 2 мин. четене

Инвестициите в крипто надминаха $1 милиард през май

Според данни на KuCoin през май на крипто пазара са направени инвестиции за над $1 милиард, въпреки че е отбелязан лек спад в сравнение с предходния месец.

15.06.2024 6:30 2 мин. четене

Тази акция може да засенчи печалбите от Nvidia през следващите 6 години

Бет Киндиг, главен технологичен анализатор в I/O Fund, твърди, че сред основните играчи в областта на изкуствения интелект (AI) може да има пренебрегната възможност.

15.06.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.