НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Топ 10 най-добри криптовалути за инвестиция през 2019 година

ЯНУ. 24, 2019 09:34 4 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Топ 10 най-добри криптовалути за инвестиция през 2019 година

Тъй като 2018 година завърши с интензивни мечи тенденции, търговците се движат внимателно и собственоръчно избират кой токен ще роди достойни печалби.

За да опростим този досаден процес, направихме разбивка на някои от най-обещаващите крипто токени, които най-вероятно ще създадат много привлекателни печалби и за търговците, и за инвеститорите през 2019 година.


Binance Coin (BNB)


BNB е токенът, който може да се нарече „късметлийски” заради силната подкрепа от водещата в света борса за криптовалути Binance. BNB определено е тук, за да остане. Поглед към данните на дигиталния актив за всички времена показва умопомрачителния, поетапен процес на растеж от по-малко от $1 до сегашната му цена от $6.54. Тъй като Binance стои твърдо зад BNB, адаптивността е гарантирана за търговците на този токен.


Ripple (XRP)


Най-големите трейдъри на криптовалути, като Ран Нойер, знаят повече, отколкото да се съмняват в потенциала на XRP, чиято стабилност в обема на търговията е довела до превръщането му във втората по големина криптовалута в света, както понастоящем, така и в няколко други случая. Въпреки че цената за XRP не е близо до $1, трейдърите отново и отново разкриват, че XRP е следващият най-добър токен, който гарантира сигурността при търговия, следвайки BTC.


Litecoin (LTC)


Понастоящем, седи на цена от $ 30.98 в пресата, Litecoin е една от най-надеждните криптовалути по отношение на обема на търговията и ценовата стабилност. LTC съществува едва от няколко години, но успя да преодолее мечите приливи. Що се отнася до стабилността, помислете за Litecoin.


Tron (TRX)


Мрежата на Tron се превърна в една от най-лесните за ползване платформи. Това не само привлича повече разработчици към мрежата на Tron, но и този прогрес значително е повлиял на родния токен на мрежата (TRX). Стана очевидно, че повече трейдъри започнаха да се интересуват от TRX, когато надхвърли рекордните транзакции на Етериум от 1,349,890, с общ дневен рекорд от 1,367,488.


Dash (DASH)


След повече от пет години от създаването си, Dash е изправен пред твърдите търговци още от 2014 година. Тези, които държат Dash са преминали през някои от най-суровите пазарни тенденции, за да стигнат до тази точка. Виждайки бавния и стабилен темп, с който Dash е изградил своя ценови обем, от само $ 1 до $ 1000, сегашната му цена от $ 71 не възпира нови търговци да търгуват Dash ежедневно.


Bitcoin (BTC)


Нови криптовалутни търговци и инвеститори може да са били въведени в BTC през 2018 година, без съмнение една от най-тежките години за криптовалутата. Въпреки това, дългосрочните търговци остават на крака, като виждат огромния процент на инвестиции от институционалните инвеститори. Независимо, че понастоящем големият бик се бори с цена от $3600, търговците все още залагат на него. Дори и топ създателите на криптовалути като Чарли Лий на Litecoin, преди това са съветвали търговците да притежават поне 1 BTC, преди да закупят някой друг алткойн включително Litecoin.


Monero (XMR)


От $2.47 в деня на пускането си на живо, XMR падна до $0.7 за почти една година, преди да се изкачи до $1 през май 2016 г. С бавно и стабилно движение на цените, което сега се застопори на $45, не е учудващо, че XMR е топ избор за търговци на алткойн.


Bitcoin SV (BSV)


Резултатът от ноемврийския хард форк на BCH, BSV се търгува доста впечатляващо, тъй като се появи преди малко повече от месец. BSV започна с цена за търговия от $84.41 и достигна най-високото си ниво от $134.59 малко след това. За разлика от повечето токени, които обикновено започват с впечатляваща търговска цена и значително намаляват излишъка, BSV успява да се противопостави на коефициентите, показващи силна съпротива при мечите тенденции и въпреки лекия спад в обема на търговията, BSV впечатляващо поддържа цената на $70 към момента на писане.


Zcash (ZEC)


Докато ZEC претърпява значителен спад в стойността, търговците все още са много сигурни, че дните на $ 600 и $ 700 все още могат да бъдат постигнати. Като се има предвид, че ZEC съществува от 2016 година и отказва да покаже какъвто и да е признак да отстъпва , търговците все още не знаят къде е дъното на този токен, тъй като той остава един от най-ценните, с гъвкава скорост на търгуемост.


Maker (MKR)


MKR е безспорно един от най-ценните токени с много обещаващо бъдеще, което е показателно от данните му от 2017 година. Стабилността е думата, която класифицира този токен, тъй като се изстреля в ежедневните печалби, в множество случаи. Този ръст едва ли ще престане скоро, тъй като все повече и повече търговци наливат средства в него. Понастоящем токенът се търгува на $459.СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Да очакваме ли корекция при Биткойн?

В нова стратегическа сесия той каза в YouTube видео, че BTC може да падне още, преди водещият крипто актив да покаже признаци на възстановяване.“Така въз основа на инструмента за разширение на Фибонач...
ОКТ. 23, 2021 19:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пенсионен фонд в САЩ инвестира в Биткойн

Този път, Houston Firefighters’ Relief and Retirement Fund реши да инвестира в Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), двете най-големи криптовалути в света. Това е един от първите пенсионни фондове, които инв...
ОКТ. 23, 2021 15:43 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатори споделят потенциални цели за Биткойн

Понастоящем Биткойн се търгува над $60,000 според данни от CoinMarketCap, но придвижването над предишния връх за всички времена е накарало техническите анализатори да създадат множество възходящи прог...
ОКТ. 23, 2021 14:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света