Home

Tокенизираният фонд на BlackRock е първия, надхвърлил границата от $500 милиона

09.07.2024 20:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tокенизираният фонд на BlackRock е първия, надхвърлил границата от $500 милиона

Пазарната стойност на фонда USD Institutional Digital Liquidity Fund (BUIDL) на BlackRock е надхвърлила $500 милиона според Dune Analytics. Този ръст отбелязва, че BUIDL е първият токенизиран фонд, достигнал този значителен етап.

Към 9 юли BUIDL е натрупал депозити на стойност приблизително $502.81 милиона. Данните от Etherscan сочат, че това постижение съвпада с увеличаването на дяловете на Ondo Finance.

OUSG на Ondo е най-големият притежател с почти $174 милиона, следван от Mountain Protocol, който използва BUIDL, за да подкрепи своята стабилна монета USDM, както съобщават от Crypto Briefing.

Междувременно Franklin OnChain US Government Money Fund на Franklin Templeton, представен от токена BENJI, е събрал депозити на стойност около $402 милиона.

Стартирал в края на март, BUIDL на BlackRock бързо се превърна в доминираща сила на пазара на токенизирани държавни ценни книжа, надминавайки FOBXX на Franklin в рамките на шест седмици, за да се превърне в най-големия токенизиран държавен фонд в света.

Общият пазар на токенизирани държавни фондове сега възлиза на $1.67 милиарда, като Етериум е водещ в сектора, по данни на Dune Analytics.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето кога Биткойн може да се върне към историческия си връх според анализатор

Известният търговец на криптовалути Майкъл ван де Поуп наскоро заяви, че криптовалутата Omni Network (OMNI) може да е готова за значителен възход.

20.07.2024 21:00 2мин. четене

Голяма американска банка инвестира значителни средства в този Биткойн ETF

Хънтър Хорсли, главен изпълнителен директор на Bitwise Invest, обяви, че голяма американска банка поема значителен ангажимент към спот BTC ETF на Bitwise, както и към други ETF-и с фокус върху криптовалутите.

20.07.2024 20:00 1мин. четене

Над $2 милиарда са постъпили в американските спот Биткойн ETF-и за последните 2 седмици

Американските спот борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн са привлекли над $2 милиарда през последните две седмици, което отразява подновения пазарен оптимизъм.

20.07.2024 18:00 1мин. четене

Доклад на ARK Invest изтъква устойчивостта на Биткойн на фона на пазарните предизвикателства

През 2020 г. германските власти ликвидираха 50,000 BTC, иззети от платформата за “пиратско” съдържание Movie2k, което доведе до спад на цените на Биткойн от над $70,000 до под $55,000.

20.07.2024 14:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.