НАЧАЛО Други

TMRW Conference обяви датите и мястото на второто си издание в Белград

март 17, 2023 14:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
TMRW Conference обяви датите и мястото на второто си издание в Белград

Най-голямото събитие за развиващи се технологии в Европа представя най-новите тенденции в областта на изкуствения интелект, блокчейн, метавселената и игрите

След триумфалния си дебют в сръбската столица през 2022 г. и вдъхновяващия дебют в Дубай по-рано тази година, конференцията TMRW ще се завърне в Белград от 12 до 14 май 2023 г. в белградската Щарк Арена.

Второто сръбско издание на най-голямото събитие за развиващи се технологии в Европа ще представи най-актуалните тенденции в областта на изкуствения интелект, блокчейн, метавселената и игрите. Изключителният състав от лектори ще събере най-изтъкнатите световни и регионални технологични експерти, които ще изнесат лекции и ключови бележки, ще участват в панелни дискусии и дискусии. Те ще представят своите прозрения на две впечатляващо проектирани сцени и зона за дискусия, заобиколени от впечатляваща продукция на събитието.

В допълнение към внимателно подбраната дневна програма, уникалното преживяване на TMRW ще донесе събития за създаване на мрежи, инвеститорски салон, ВИП вечери и парти със световна диджей суперзвезда, а събитието ще бъде предавано и онлайн.

“Развълнувани сме да върнем TMRW в родния ни град Белград. Работим усилено, за да продължим да разширяваме границите, за да осигурим най-доброто издание досега, с най-атрактивните теми и най-добрите световни и местни технологични майстори като лектори. Нашата мисия е да предоставим платформа за образование, иновации и създаване на възможности за всички, които се интересуват от тези области. Чрез нашите събития и дейности се стремим да насърчим общност, която страстно желае да предизвика положителна промяна в света чрез прилагането на тези технологии. Бих искал да поканя всички експерти, инвеститори и бизнес разработчици, както и всички ентусиасти, които биха искали да разширят познанията си в областта на Web3, да дойдат и да изживеят TMRW Белград в Арена!”, заяви Младен Мердович, основател и главен изпълнителен директор на конференцията TMRW.

Дебютното издание на TMRW Белград през 2022 г. посрещна 21,000 посетители от цял свят, а TMRW Дубай беше домакин на 12,000 посетители и онлайн зрители. И на двете издания бяха представени най-големите световни технологични майстори, като Крейг Селърс, Др. МИХАИЛ ГЕБЕРТ, КРИСТОФЪР ГЛЕЙХ, ДР. КРИСТИНА ЯН ЗАНГ, КРИСТОФЪР КЕТ, ДУШАН ЗИКА, ДР. МАРВАН АЛ ЗАРУНИ, СТЕФАНИ БРЕТОННИЕР, ДАВИНЦИ ДЖЕРЕМИ, АНДИ ЛИАН, ДЖЕНИ ЧЖЕНГ, БРУНО ВЕР, ТАНДЖА БИВИЧ ПЛАНКАР, ВИТОМИР ЙЕРЕМОВИЧ и много други.

Все още са налични редовни пропуски за ранно записване на цена 99 евро, VIP пропуски на цена 399 евро, а онлайн пропуските струват 49 евро. Цените ще се увеличат на 12 март. Всички билети могат да бъдат закупени онлайн от уебсайта на TMRW tmrwconf.net.

Още информация можете да намерите на следните линкове:

TMRW Website

TMRW Instagram

TMRW Telegram

TMRW Twitter

TMRW YouTube

TMRW TikTok

TMRW Linkedin

TMRW Facebook

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Президентът на Ел Салвадор премахва данъците върху технологичните иновации

В четвъртък вечерта президентът Найб Букеле обяви, че планира да предложи на Конгреса на Ел Салвадор законопроект за премахване на данъците върху технологичните иновации.

март 26, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC на ОАЕ ще играе важна роля в международните търговски разплащания

Централната банка на Обединените арабски емирства (ОАЕ) наскоро представи нов план за емитиране на дигиталната си валута, известна като “дигитален дирхам”.

март 26, 2023 9:00 1 мин. четене

Sony подаде патент за NFT рамка в игрите

Sony Interactive Entertainment, компанията, която стои зад PlayStation подаде заявка за патент за рамка, която позволява на потребителите да прехвърлят и използват незаменяеми токени (NFT) в множество платформи за игри.

март 26, 2023 8:00 2 мин. четене

Президентът на Ripple очаква положително решение на делото със SEC до края на 2023 г.

Моника Лонг, президент на Ripple Labs, наскоро говори пред CNBC за текущото съдебно дело, заведено от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) срещу Ripple, в което се твърди, че токенът на компанията XRP е ценна книга.

март 26, 2023 7:00 2 мин. четене