НАЧАЛО Алткойни

The Graph е готов за над 500% скок – InvestAnswers

февруари 12, 2023 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
The Graph е готов за над 500% скок – InvestAnswers

Крипто стратег изрази бичи настроения по отношение на The Graph, децентрализиран алткойн с търсачка, базиран на Етериум (ETH).

The Graph – доминантната търсачка на децентрализираните мрежи

Анонимният водещ на канала InvestAnswers в YouTube видео заяви, че The Graph (GRT) е масово доминантната търсачка на децентрализираните мрежи.

Според водещия проектът е привлякъл вниманието му преди две години поради потенциала си като “Google на блокчейн” и акцента върху прозрачността в web3 пространството.

Прогнозиран скок

Домакинът на InvestAnswers твърди, че The Graph може да скочи с повече от 500% от сегашните си нива по време на следващия бичи подем. Към момента на писане на статията активът се движи около $0.16.

Той прогнозира, че The Graph може да надхвърли $1 по време на следващия бичи ръст, което може да се случи през следващите шест до осемнайсет месеца.

Тази прогноза е рискова, но потенциалната печалба е привлекателна, тъй като тя представлява 7-кратно увеличение спрямо текущата цена.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво да очакваме след скорошната корекция на пазарите?


Избягване на FOMO

Въпреки бичите си настроения, водещият на InvestAnswers предупреждава инвеститорите да избягват да влагат парите си в The Graph въз основа на страха от пропуснати печалби (FOMO).

Активът вече е поскъпнал с над 200% от ноември 2022 г., когато достигна дъното си за всички времена от $0.052.

Неотдавна тя излезе от период на устойчив възход, като останалите имена в пространството се повишиха с 800% до 900%. Домакинът препоръчва търпение и да не се влиза в алткойна поради FOMO.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

DeFi платформа, базирана на Етериум, се бори да се конкурира

Според Santiment слабото представяне на SUSHI може да се дължи на неспособността ѝ да задържи потребителите и да се конкурира с други DeFi платформи.

март 27, 2023 10:11 2 мин. четене

Кои крипто проекти се разработват най-активно в момента?

Santiment, компания, занимаваща се с крипто анализи, определи Polkadot (DOT), Kusama (KSM) и Cardano (ADA) като водещите криптовалути по отношение на забележителната активност на разработчици в GitHub.

март 26, 2023 20:00 1 мин. четене

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене