НАЧАЛО Биткойн

Какво да очакваме след скорошната корекция на пазарите?

февруари 12, 2023 8:23 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво да очакваме след скорошната корекция на пазарите?

Алекс Крюгер, икономист и крипто трейдър, сподели мнението си за неотдавнашния спад на криптопазарите.

SEC на САЩ спира услугите за залагане (staking) на Kraken

Крюгер предполага, че корекцията на криптопазарите е разумен отговор на спирането на услугите за залагане на Kraken от страна на Комисията за ценни книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

Той обаче прогнозира възстановяване на криптопазарите през следващите няколко дни.

Следващото рали на криптовалутите

Крюгер смята, че следващия бичи пазар на криптовалутите може да започне или с публикуването на индекса на потребителските цени (CPI), или в края на месеца.

Той е на мнение, че BTC и ETH имат потенциал за по-дълбок спад, но смята, че пазарът е добре позициониран като цяло. Крюгер предлага натрупване през следващите две седмици и прогнозира, че Етериум и Биткойн могат да скочат рязко след това.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: „Крипто активите не са ценни книжа“, според новo проучване


Индекс на потребителските цени (CPI)

Индексът на потребителските цени (CPI) ще бъде публикуван на 14 февруари и е внимателно следен показател от трейдърите. Той проследява темпа на изменение на инфлацията в САЩ с течение на времето. Отчет под консенсусните очаквания обикновено се разглежда като бичи сигнал.

Действията на SEC срещу американските криптоборси

Крюгер прогнозира, че SEC вероятно сега ще се насочи към Coinbase за нейните услуги за залагане. Въпреки това той смята, че действията на агенциите срещу американските криптоборси може да имат положителен ефект върху индустрията в даден момент.

Той предполага, че забраната на американските борси да предлагат услуги за залагане ще направи ETH по-децентрализиран и по-малко под контрола на американските регулатори.

Положително развитие?

Крюгер прогнозира, че няколко седмици след действията на SEC ще се появи положително развитие, подобно на този, когато Китай забрани Биткойн. Много го интерпретираха като добро развитие за актива.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн срещу CBDC: Правителството на САЩ взема страна в икономически доклад

Президентът на САЩ, Джо Байдън наскоро публикува икономическия доклад на правителството, който съдържа няколко критики към Биткойн.

март 23, 2023 19:00 1 мин. четене

Arbitrum: Активността в мрежата нараства в очакване на airdrop-a

Напоследък в мрежата на Arbitrum се наблюдава рязък скок на активността, като броят на транзакциите и адресите се е увеличил значително.

март 23, 2023 15:05 1 мин. четене

Цената на алткойн скочи с 2,000% след объркване

Цената на един алткойн се повиши, след като той беше сбъркан с родната валута на Arbitrum, която ще бъде пусната в обращение днес, на 23 март.

март 23, 2023 14:00 1 мин. четене

Биткойн се насочва към период на значителен възход, твърди стратег на Bloomberg

В Twitter, Макглоун изтъкна, че BTC е изпреварил златото – най-добре представящата се стока през 2023 г. – почти десет пъти. Той обясни това с ниския и нарастващ процент на приемане на дигиталните активи и намаляващото предлагане.

март 23, 2023 9:00 2 мин. четене