НАЧАЛО Други

The Blockchainer събра милиони в нови инвестиции

юли 9, 2018 21:03 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
The Blockchainer събра милиони в нови инвестиции

Китайски доставчик на блокчейн услуги The Blockchainer е събра милиони в рамките на финансиране, целящо да подкрепи глобалното му разширяване.

The Blockchainer е събрал „десетки милиони“ юан от фирми, управляващи фондове, насочени към блокчейн. Парите са предназначени да подкрепят глобалната експанзия, която доставчикът на блокчейн услуги в Шанхай възнамерява да предприеме тази година, според China Money Network.

JRR Crypto, Ontology Global Capital OGC, J One Capital и Timestamp Capital участваха в набирането на капитал, според публикацията. Blockchainer е един от пионерите в това пространство, обслужващ клиенти повече от пет години и в момента работят над 60 члена в екипа. Той предлага маркетингови решения за блокчейн проекти по целия свят на различни етапи, както и връзки към VIP ресурси в няколко юрисдикции.

Наскоро The Blockchainer създаде съвместно дъщерно дружество в Сеул с планове за изграждане на присъствие на южнокорейския пазар. Основателят Zhu Gaofeng посочи най-малко две ползи от дейността си в Южна Корея и предимствата, които този пазар предлага на китайските блокчейн фирми. Като се има предвид големият обем на търговията, тази страна е основен индустриален център и e атрактивна за китайски проекти, които искат да се развиват допълнително, добави Zhu.

Очаква се 33% от работната сила в Южна Корея да инвестира в цифрови валути, като обществеността показва силен ентусиазъм въпреки много малкото блокчейн проекти в региона. Данните също така показват, че Етериум (ETH) е предпочитаният цифров актив за инвестициите в Южна Корея.

Миналата седмица южнокорейското правителство официално призна за първи път крипто индустрията с освобождаването на класификация на нейните елементи. В същото време Комисията за финансови услуги на страната (FSC) обяви план за облекчаване на блокаданските разпоредби. Двойните движения се разглеждат като опити на правителството да се доближи до международните стандарти за блокчейн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

$2.8 милиарда дефицит в баланса на Celsius

Тъй като процедурата по несъстоятелност продължава, крипто заемодателят Celsius публикува бюджетните си планове за следващите три месеца.

август 16, 2022 15:57 1 мин. четене

BitGo търси $100 милиона неустойки от Galaxy Digital

Първата сделка за $1 милиард в крипто сектора, обявена в разгара на рекордния ръст на цените на токените миналата година, се разпада, тъй като пазарът обръща голяма част от печалбите – и не всички са доволни.

август 16, 2022 11:42 1 мин. четене

Ето кои са ключовите фактори за възстановяването на крипто пазара

Основателят и управляващ партньор на Skybridge Capital Антъни Скарамучи има оптимистична перспектива за бъдещето на крипто пазарите, като съветва инвеститорите да „прогледнат за настоящата среда“ и да „останат търпеливи и дългосрочни“.

август 15, 2022 15:45 1 мин. четене

Русия започва поетапно пускане на своята дигитална рубла

Върховната банка на Русия разкри, че е започнала да тества проекта си за дигитална рубла и че от 2023 г. тя ще бъде въведена с нови функции.

август 15, 2022 12:34 1 мин. четене