НАЧАЛО Други

The Blockchainer събра милиони в нови инвестиции

юли 9, 2018 21:03 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
The Blockchainer събра милиони в нови инвестиции

Китайски доставчик на блокчейн услуги The Blockchainer е събра милиони в рамките на финансиране, целящо да подкрепи глобалното му разширяване.

The Blockchainer е събрал „десетки милиони“ юан от фирми, управляващи фондове, насочени към блокчейн. Парите са предназначени да подкрепят глобалната експанзия, която доставчикът на блокчейн услуги в Шанхай възнамерява да предприеме тази година, според China Money Network.

JRR Crypto, Ontology Global Capital OGC, J One Capital и Timestamp Capital участваха в набирането на капитал, според публикацията. Blockchainer е един от пионерите в това пространство, обслужващ клиенти повече от пет години и в момента работят над 60 члена в екипа. Той предлага маркетингови решения за блокчейн проекти по целия свят на различни етапи, както и връзки към VIP ресурси в няколко юрисдикции.

Наскоро The Blockchainer създаде съвместно дъщерно дружество в Сеул с планове за изграждане на присъствие на южнокорейския пазар. Основателят Zhu Gaofeng посочи най-малко две ползи от дейността си в Южна Корея и предимствата, които този пазар предлага на китайските блокчейн фирми. Като се има предвид големият обем на търговията, тази страна е основен индустриален център и e атрактивна за китайски проекти, които искат да се развиват допълнително, добави Zhu.

Очаква се 33% от работната сила в Южна Корея да инвестира в цифрови валути, като обществеността показва силен ентусиазъм въпреки много малкото блокчейн проекти в региона. Данните също така показват, че Етериум (ETH) е предпочитаният цифров актив за инвестициите в Южна Корея.

Миналата седмица южнокорейското правителство официално призна за първи път крипто индустрията с освобождаването на класификация на нейните елементи. В същото време Комисията за финансови услуги на страната (FSC) обяви план за облекчаване на блокаданските разпоредби. Двойните движения се разглеждат като опити на правителството да се доближи до международните стандарти за блокчейн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене

Колко точно богат е Майкъл Сейлър?

Майкъл Сейлър е бизнес мениджър и предприемач от Съединените щати. Той е съосновател и главен изпълнителен директор на MicroStrategy. Компанията предлага бизнес разузнаване, мобилни приложения и облачни услуги.

декември 8, 2022 0:57 1 мин. четене

Ripple: Коя е най-голямата заплаха в делото срещу SEC?

Адвокат Джон Дийтън, основател на Crypto Law и привърженик на Ripple, посочи каква според него е най-голямата заплаха за Ripple в делото с Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC).

декември 7, 2022 19:20 1 мин. четене