НАЧАЛО Алткойни

Тези три алткойна са добре позиционирани – Altcoin Sherpa

октомври 20, 2022 8:50 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тези три алткойна са добре позиционирани – Altcoin Sherpa

Популярен крипто анализатор сподели, че Етериум (ETH) и Chainlink (LINK) изглеждат готови за голямо движение.

Анализаторът Altcoin Sherpa сподели на своите последователи в Twitter, че ETH се търгува в тесен диапазон, докато се подготвя за потенциален скок от над 35%.

ETH: все още съм убеден, че отива към $1,600-$1,800 при следващото голямо движение.

Трейдърът смята, че Chainlink също ще излезе от тесния си диапазон и ще претърпи значителен възход.

LINK: засега е стабилна монета, но когато започне да се покачва, ще се движи силно нагоре. Прилична средносрочна инвестиция, според мен.

Aнализаторът следи и Reserve Rights Token (RSR), която има за цел да осигури стабилността на обезпечения с активи стейбълкойн, известен като Reserve Token (RSV). 

Той посочи, че очаква алткойнът да се покачи до $0.0077.

Никога не съм търгувал с тази [монета], но тя достигна целта ми и след това се срина до дъното на обхвата. Сега обаче вероятно ще стигне поне до [$0.0077].

Altcoin Sherpa остава бичи настроен за тези алткойни, но не е на същото мнение за Avalanche (AVAX), смятайки, че активът вероятно ще спадне с над 30%.

Не съм го наблюдавал от известно време, но няма да се изненадам, ако в крайна сметка стигне до $10. Ако тук има възстановяване, то ще изглежда на заоблено дъно, според мен. Все още обаче имам опасения и не мисля, че това е наистина подходяща покупка в момента.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP: Рекордна активност в мрежата – какво означава това?

През изминалия уикенд, докато по-голямата част от крипто пазара показа признаци на възстановяване, XRP се открои с ръст на цената до $0.50, тъй като бичите настроения надделяха над мечите тенденции.

май 30, 2023 16:30 2 мин. четене

Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

С пускането на Биткойн ентусиастите видяха ползата от наличието на децентрализирана система за транзакции на стойност, която не разчита на централизирана институция.

май 30, 2023 15:54 3 мин. четене

Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

Попитайте медицинската сестра, която спечели над $1.3 милиона от закупуването на акции на Twitter и тя ще ви каже, че инвестирането в обещаващи проекти е идеалният начин за придобиване на дългосрочни печалби. 

май 30, 2023 15:02 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 15:01 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.