НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Тези алткойни са готови да се изстрелят, според анализатор

АВГ. 27, 2021 22:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Тези алткойни са готови да се изстрелят, според анализатор

Водещият на Altcoin Daily Арън Арнолд изброява седем криптовалути, които очаква да скочат значително.

Инфлуенсърът каза на своите 947,000 абонати в YouTube, че Етериум (ETH) е един от цифровите активи, които скоро ще се изстрелят.


Арън твърди, че екосистемата на Етериум процъфтява и че активът претърпява шок на предлагането в резултат на механизма за изгаряне на такси, въведен с надстройката на мрежата по-рано този месец.


“Говорейки за криптовалути, които ще се изстрелят, трябва да говорим за Етериум.

...В екосистемата Етериум се случва толкова много. Как може да не си бичи?

...Етериум изглежда готов да се изстреля и определено преживява шок на предлагането в момента. Етериум се търгува на стабилна подкрепа, докато натискът от продажбите зад него драстично намалява.”


Следващ в списъка е Cardano (ADA). Според Арнолд, оперативната съвместимост на мрежата нараства, тъй като се подготвя за стартиране на интелигентни договори, което може да е бичи сигнал.


“Това е голяма новина за Cardano, тъй като стартирането предстои на 12-ти септември. Изскочи нещо друго, което е доста, доста готино. Cardano получава странична верига, съвместима с Етериум...

Страничната верига ще използва опаковани ADA като активи за плащане на такси за транзакции... Това е по-добре за Етериум, това е по-добре и за Cardano. Въпросът е, че всичко става оперативно съвместимо и е добре всички тези мрежи да работят помежду си и да си говорят. Много бичи на Етериум. Много бичи на Cardano.“


Арнолд подчертава Solana (SOL) и Chainlink (LINK) като други алткойни с нарастваща оперативна съвместимост.


“Разработчиците на Solana вече могат да използват ценовата емисия на DeFi [децентрализирани финанси] на Chainlink. Оракулът Chainlink вече е на живо в мрежата на Solana. Разработчиците вече имат достъп до надеждни данни за цените. Както казах, бичи на Solana, а също и за Chainlink.”


Пети в списъка е платформата за интелигентни договори Avalanche (AVAX), за която Арнолд казва, че в момента разширява своята екосистема.


“Точно както съм бичи за Cardano, така както съм бичи и за Solana, а също бичи и за Lavina...

Защо Avalanche лети? Е, доста е просто. Avalanche се насочва към признатите DeFi протоколи...

Avalanche наскоро привлече DeFi проекти като Aave [AAVE], Curve [CRV] и Sushiswap [SUSHI]... Освен това, няколко други зараждащи се DeFi проекти в екосистемата Avalanche вероятно ще допринесат за растежа.”


В списъка на Арнолд следва блокчейн платформата Enjin (ENJ) за игри и незаменими токени (NFT), която наскоро установи партньорство със социална мрежа.


“Бих считал Enjin за доказал се крипто проект за игри. Новината е, че социалната мрежа Blockster... си сътрудничи с Enjin и ще възнагради 400,000 ранни потребители с NFT.”


Последният алткойн в списъка на Арнолд е XRP, цифровия актив на XRP Ledger на Ripple. Арнолд казва, че неговото виждане за XRP се основава на отчитане на SAR индикатора.


“XRP е на ръба на 30% ценови ход. XRP изглежда готов за скок на волатилността. Може да види скок в цената от над 30%...

...точките на Parabolic [SAR] се превърнаха в бичи, което показва, че пробивът е в ход.”


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето защо тези алткойни могат да претърпят подем

Според ново обявление има 25 крипто актива, които Grayscale обмисля за нови инвестиционни продукти, включително алткойните Cosmos (ATOM) и Fantom (FTM).“ ‘Активи под разглеждане’ изброява някои цифров...
ЯНУ. 27, 2022 11:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пет нови алткойна скочиха значително, след като бяха изброени от Coinbase

В ново съобщение борсата казва, че пет алткойна с ниска пазарна капитализация ще започнат да се търгуват на Coinbase Pro, след като бъдат изпълнени подходящи условия за ликвидност.Cryptex Finance е Ет...
ЯНУ. 26, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Stellar споделят вълнуващи планове за 2022 г.

Следователно в нея се заявява, че като част от стратегията си за 2022 г., Stellar Development Foundation (SDF), организация с нестопанска цел, разкрива своя ангажимент да подкрепя развитието на смарт ...
ЯНУ. 27, 2022 10:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна банка сподели алармиращо предупреждение за крипто пазарите

Те твърдят, че редица фактори могат да доведат до това, че цените на криптовалутите ще останат по-ниски в продължение на години.Според Business Insider анализаторите на UBS казаха в бележка до клиенти...
ЯНУ. 26, 2022 00:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света