НАЧАЛО Алткойни

Тези алткойни са готови да се изстрелят, според анализатор

27.08.2021 22:03 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тези алткойни са готови да се изстрелят, според анализатор

Водещият на Altcoin Daily Арън Арнолд изброява седем криптовалути, които очаква да скочат значително.

Инфлуенсърът каза на своите 947,000 абонати в YouTube, че Етериум (ETH) е един от цифровите активи, които скоро ще се изстрелят.

Арън твърди, че екосистемата на Етериум процъфтява и че активът претърпява шок на предлагането в резултат на механизма за изгаряне на такси, въведен с надстройката на мрежата по-рано този месец.

“Говорейки за криптовалути, които ще се изстрелят, трябва да говорим за Етериум.

…В екосистемата Етериум се случва толкова много. Как може да не си бичи?

…Етериум изглежда готов да се изстреля и определено преживява шок на предлагането в момента. Етериум се търгува на стабилна подкрепа, докато натискът от продажбите зад него драстично намалява.”


Следващ в списъка е Cardano (ADA). Според Арнолд, оперативната съвместимост на мрежата нараства, тъй като се подготвя за стартиране на интелигентни договори, което може да е бичи сигнал.

“Това е голяма новина за Cardano, тъй като стартирането предстои на 12-ти септември. Изскочи нещо друго, което е доста, доста готино. Cardano получава странична верига, съвместима с Етериум…

Страничната верига ще използва опаковани ADA като активи за плащане на такси за транзакции… Това е по-добре за Етериум, това е по-добре и за Cardano. Въпросът е, че всичко става оперативно съвместимо и е добре всички тези мрежи да работят помежду си и да си говорят. Много бичи на Етериум. Много бичи на Cardano.“

Арнолд подчертава Solana (SOL) и Chainlink (LINK) като други алткойни с нарастваща оперативна съвместимост.

“Разработчиците на Solana вече могат да използват ценовата емисия на DeFi [децентрализирани финанси] на Chainlink. Оракулът Chainlink вече е на живо в мрежата на Solana. Разработчиците вече имат достъп до надеждни данни за цените. Както казах, бичи на Solana, а също и за Chainlink.”

Пети в списъка е платформата за интелигентни договори Avalanche (AVAX), за която Арнолд казва, че в момента разширява своята екосистема.

“Точно както съм бичи за Cardano, така както съм бичи и за Solana, а също бичи и за Lavina…

Защо Avalanche лети? Е, доста е просто. Avalanche се насочва към признатите DeFi протоколи…

Avalanche наскоро привлече DeFi проекти като Aave [AAVE], Curve [CRV] и Sushiswap [SUSHI]… Освен това, няколко други зараждащи се DeFi проекти в екосистемата Avalanche вероятно ще допринесат за растежа.”


В списъка на Арнолд следва блокчейн платформата Enjin (ENJ) за игри и незаменими токени (NFT), която наскоро установи партньорство със социална мрежа.

“Бих считал Enjin за доказал се крипто проект за игри. Новината е, че социалната мрежа Blockster… си сътрудничи с Enjin и ще възнагради 400,000 ранни потребители с NFT.”

Последният алткойн в списъка на Арнолд е XRP, цифровия актив на XRP Ledger на Ripple. Арнолд казва, че неговото виждане за XRP се основава на отчитане на SAR индикатора.

“XRP е на ръба на 30% ценови ход. XRP изглежда готов за скок на волатилността. Може да види скок в цената от над 30%…

…точките на Parabolic [SAR] се превърнаха в бичи, което показва, че пробивът е в ход.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Криптовалутата на Доналд Тръмп създава нова група милионери

Според анализ на Nansen, нововъзникващият сектор на криптовалутите PoliFi, в които се пресичат политиката, финансите и дигиталните валути, генерира нова група милионери, тъй като през последните седмици стойността на токена, вдъхновен от Доналд Тръмп, рязко нарасна.

22.05.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.