НАЧАЛО Алткойни

Tether издадоха 1 милиард базирани на Tron токени

12.12.2023 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tether издадоха 1 милиард базирани на Tron токени

Неотдавнашното създаване на 1 милиард USDT токена от Tether Treasury в мрежата на Tron означава, че криптовалутата продължава да се разширява на пазара на стабилни монети.

Блокчейн разследването на Lookonchain разкри, че Tether Treasury е издала още 1 милиард броя от стабилната монета USDT в мрежата на Tron.

Тази неотдавнашна емисия е част от съществена фаза на растеж, възлизаща на общо 6 милиарда USDT токена, генерирани в мрежите на Етериум и Tron от 3 ноември насам.

Защо Tether създава тези токени?

Емитирането на USDT от Tether служи за решаващи цели в сферата на дигиталните активи. На първо място, Tether има за цел да предложи стабилен дигитален еквивалент на фиатни валути в блокчейн. USDT представлява по-малко волатилен избор за потребителите на криптовалути, като често служи като сигурен актив по време на пазарна нестабилност.

Tether емитира повече токени главно за да отговори на нарастващите изисквания на пазара на криптовалути и да поддържа стабилността на обвързаността си с фиатни валути като щатския долар.

Възраждането на стабилните монети се вижда в последните данни от Glassnode, които показват съживена тенденция в този пазарен сегмент. За първи път от 18 месеца насам се наблюдава забележителен ръст, като USDT на Tether достигна рекордна пазарна капитализация от $89 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Топ 3 най-добре представили се криптовалути за изминалата седмица

Пейзажът на криптовалутите претърпя бурна активност миналата седмица, като Биткойн (BTC) открадна светлината на прожекторите, достигайки впечатляващ връх от $52,945.

26.02.2024 9:00 2 мин. четене

Защо трейдърите търгуват със Solana (SOL) и Arbitrum (ARB), но държат тази нова меме монета

Въпреки че Solana и Arbitrum попаднаха в заглавията на вестниците през последния месец, тяхната възвръщаемост беше изключително разнопосочна.

26.02.2024 8:14 3 мин. четене

Solana може да скочи с 340% – ето кога

Известен крипто анализатор предположи, че Solana (SOL), смятана за конкурент на Ethereum (ETH), е готова за значителен скок в стойността.

25.02.2024 20:00 2 мин. четене

Мрежата на Polygon продължава да се разраства – какво се случва с цената на MATIC?

Мрежата Polygon (MATIC) наскоро достигна значителен етап в броя на адресите си. Въпреки този скок, реагираха ли пропорционално обемът на транзакциите и MATIC?

25.02.2024 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.